Μεγάλο σοκ στο ευρωπαϊκό αλλά και το παγκόσμιο μπάσκετ προκάλεσε η αιφνιδιαστική απόφαση του Ρίκι Ρούμπιο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση για λόγους ψυχικής υγείας!

Ο 32χρονος γκαρντ παρά το γεγονός πως βρισκόταν στην προεπιλογή της Ισπανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, και ενώ πρόσφατα είχε εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Ευρώπη όταν και θα ολοκληρωνόταν το συμβόλαιό του με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, ανακοίνωσε τελικώς πως αποσύρεται από το μπάσκετ, τονίζοντας πως στο μέλλον θα δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Από την πλευρά του, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της «φούρια ρόχα», Σέρτζιο Σκαριόλο, στάθηκε στο πλευρό του Ρίκι Ρούμπιο, αναφέροντας με δηλώσεις του πως πάνω από τα αποτελέσματα και την ομάδα είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι.


«Στη Familia, οι άνθρωποι θα προηγούνται πάντα των αποτελεσμάτων. Στέλνω όλη την αγάπη και την υποστήριξη στον Ρίκι και το θαυμασμό μου για τη διαφάνειά του και μέσα σε όλο αυτό για την ικανότητά του να ηγηθεί μέσω παραδείγματος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube