Πανέτοιμοι ψυχολογικά και πνευματικά είναι άπαντες στην Εθνική για τα δύο ματς με τη Σκωτία, όπως σημείωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Μανώλης Σιώπης.

Ο έμπειρος χαφ αναφέρθηκε επίσης στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στη «γαλανόλευκη», αλλά και την στήριξη του κόσμου στην ομάδα. Τέλος, ρωτήθηκε και για την απόκτηση της Παιανίας, λέγοντας πως είναι το σημαντικότερο γεγονός!

Πόσο προετοιμασμένοι είστε ψυχολογικά για αυτά τα δύο παιχνίδια: «Πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικά ματς. Θέλουμε να είμαστε στην Εlite. Eίμαστε έτοιμοι ψυχολογικά και πνευματικά. Θα γίνουν δύο δυνατά παιχνίδια με μια πολύ καλή ομάδα, με πολλά τρεξίματα».

Πόσο σου έλειψαν οι συμπαίκτες σου και πόσο σημαντικό είναι που ανυπομονείτε να βρεθείτε πάλι μαζί: «Είναι πολύ ξεχωριστό όταν ερχόμαστε εδώ. Αυτό το οικογενειακό κλίμα. Θέλουμε να είμαστε και να παίζουμε μαζί. Όλοι θέλαμε και ανυπομονούμε να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια. Είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα».

Για τη σημασία της παρουσίας του κόσμου και αν υπάρχει άγχος: «Είναι πολύ σημαντική η στήριξη του κόσμου. Κάτι βλέπει και μας στηρίζει. Κάτι κάνουμε σωστά. Είναι σημαντικό να είναι δίπλα μας και να μας δίνουν ώθηση. Δεν υπάρχει άγχος. Όλοι θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Ήταν πολύ διαφορετικό όταν πριν λίγα χρόνια παίζαμε με 2.000 κόσμο».

Πόσο σημαντικό είναι για εσάς τους παίκτες η απόκτηση της Παιανίας: «Πιστεύω είναι το πιο σημαντικό. Δεν έχουμε νιώσει πως είναι να έχουμε σπίτι ως Εθνική. Το ποδόσφαιρο εξελίσσεται. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους του διοικούντες γύρω από την εθνική ομάδα. Με το καλό να μπούμε στο σπίτι μας και να αρχίσουμε να ονειρευόμαστε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δωρίζουν το πριμ του Ηλιόπουλου σε κοινωφελές ίδρυμα οι Έλληνες διεθνείς!

«Μην τους αφήσετε να το μάθουν...»: Το meme για την Εθνική που έγινε viral!

Το μήνυμα του Καρέτσα για την 25η Μαρτίου

Φαν Ντερ Φάαρτ: «Να μην ασχολείται ο Γιαμάλ με το τι λέει για εκείνον ένας υπέρβαρος παλαίμαχος»

Καρέτσας: «Έκανα βουτιά και έπειτα με αποδοκίμαζαν κάθε φορά που έπαιρνα την μπάλα, σκόραρα και τους έκανα να σωπάσουν»

Ταμπάκος: «Όλοι οι καλοί χωράνε στην Εθνική…»

Την ίδια νύχτα, Καρέτσας και Γιαμάλ αποφάσισαν να μείνουν παρέα στην ιστορία του Nations League

Ο Κίμιχ φρόντισε να κάνει δώρο στο ball-boy που τον βοήθησε για το πανέξυπνο κόρνερ και το γκολ με την Ιταλία!

Ο Κριστιάνο δεν ξέχασε και πήρε το αίμα του πίσω στην… κόντρα πανηγυρισμών με τον Χόιλουντ!

Σκληρή απάντηση του Γκιουλέρ στον Σομποσλάι: «Δεν είναι αρκετά τα 6 για να σε κάνουν να σκάσεις;»