Ο ίσως σημαντικότερος παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, Ρόδρι, και οι «πολίτες» ήδη ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του, θέλοντας να κάνουν μία προσθήκη αμυντικού χαφ τον Γενάρη.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα» «TEAMtalk», η ομάδα του Μάντσεστερ έχει ήδη ξεχωρίσει τέσσερις παίκτες. Τον Ισπανό μέσο της Σοσιεδάδ, Μάρτιν Θουμπιμέδι, που το καλοκαίρι απέρριψε πρόταση της Λίβερπουλ, τον Βραζιλιάνο Έντερσον της Αταλάντα, τον Ιταλό διεθνή άσο της Ίντερ, Νικολό Μπαρέλα, και τον 20χρονο Άνταμ Γουόρτον της Κρίσταλ Πάλας.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, όλες αυτές οι περιπτώσεις αρέσουν στον Πεπ Γκουαρδιόλα, ωστόσο η καθεμία έχει τη δυσκολία της. Ο Θουμπιμένδι είναι αντικείμενο διεκδίκησης και από τη Λίβερπουλ, ο Μπαρέλα κρίνεται ως πολύ ακριβός για μεταγραφή Ιανουαρίου, ενώ οι Έντερσον και Γουόρτον πολύ γρήγορα θα πάρουν το «ΟΚ» από τις ομάδες τους ώστε να αποχωρήσουν μεσούσης της σεζόν.

Μένει να φανεί αν η Σίτι θα καταλήξει πράγματι σε κάποια από αυτές τις περιπτώσεις, ή αν θα βάλει και άλλα ονόματα στο «τραπέζι». Το σίγουρο είναι πως ο Γκουαρδιόλα δεν δείχνει διατεθειμένος να αρκεστεί στους παίκτες που διαθέτει ώστε να καλύψει το κενό του Ρόδρι, θεωρώντας πως χρειάζεται μία ακόμη προσθήκη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube