Πολύ μεγάλη αγωνία υπάρχει στη Μάντσεστερ Σίτι με την κατάσταση του Ρόδρι!

Ο Ισπανός μέσος αποχώρησε με τραυματισμό στο γόνατο από το ντέρμπι με την Άρσεναλ, με τους «πολίτες» να φοβούνται για πολύ σοβαρό πρόβλημα, αφού ήρθε σε ανύποπτη φάση και προκάλεσε έντονο πόνο στον παίκτη.

Ο 28χρονος προσπαθούσε να ξεφύγει από το μαρκάρισμα του Τόμας Παρτέι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης κόρνερ όταν ξαφνικά ένιωσε έναν έντονο πόνο στο δεξί του γόνατο. Αμέσως ζήτησε ιατρική βοήθεια και έβαλε τα χέρια του στο πρόσωπό του, δείχνοντας να υποφέρει.

Παρόλο που ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων, αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι τα η αντίδραση του Ρόδρι όταν τραυματίστηκε δεν δημιουργεί αισιοδοξία. Οι γιατροί της Σίτι μπήκαν γρήγορα στον αγωνιστικό χώρο και ο Ισπανός αποχώρησε, επομένως οι «πολίτες» κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας τα νέα.

Ο αγώνας με την Άρσεναλ ήταν η πρώτη φορά που ο Ρόδρι έπαιξε βασικός αυτή τη σεζόν στην Premier League. Δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, μπήκε στο ημίχρονο στην τέταρτη κόντρα στην Μπρέντφορντ και αυτή την Κυριακή μπήκε στην 11άδα, μόλις όμως για 21' λεπτά πριν τραυματιστεί και αντικατασταθεί από τον Ματέο Κόβατσιτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube