Συγκίνησε με τις δηλώσεις του ο Δημήτρης Σιόβας. Μετά το φινάλε του αγώνα με τον Asteras AKTOR, ο πολύπειρος στόπερ της Λαμίας ανέφερε πως ήταν στο 50-50 το καλοκαίρι για να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, ευχαρίστησε τους Φθιωτούς που του έδωσαν την ευκαιρία να παίξει ξανά στην Ελλάδα και πλέον αγωνίζεται για να τον παρακολουθούν οι γιοι του!

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Ήθελα να γυρίσω να παίξω στην Ελλάδα. Η Λαμία μου έκανε την τιμή να έρθω να αγωνιστώ ξανά στα ελληνικά γήπεδα. Το απόλαυσα, είχα τους δύο γιους μου να με παρακολουθούν. Για αυτούς παίζω πλέον. Αυτό ήθελα, οπότε όλα μια χαρά. Για αυτούς ξεκίνησα να παίζω πάλι, γιατί το καλοκαίρι ήμουν 50-50 αν θα συνεχίσω ή όχι. Ηθελε ο μεγάλος μου γιος να παίξω πάλι ποδόσφαιρο, οπότε είπα θα παίξω».

Για το ματς: «Μας έλειψε το γκολ, αλλά τα παιδιά προσπάθησαν. Αλλάζουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας, με νέο προπονητή και νέα τακτική. Πιστεύω ότι η ομάδα θα στρώσει. Δείχνει ένα καλύτερο πρόσωπο, χρειάζεται υπομονή, θα έρθει το γκολ κάποια στιγμή και θα πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει».

Για τον Μπάλντοκ: «Λυπηθήκαμε πάρα πολύ, ένα γεγονός που όλη η Ελλάδα λυπήθηκε. Συλλυπητήρια στην οικογένεια, έχει κι ένα παιδί πίσω. Ας είμαστε όσο μπορούμε δίπλα σε αυτή την οικογένεια, ο Παναθηναϊκός είναι κοντά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Λαμία