Προς τη σωστή κατεύθυνση είναι η αλλαγή στο format του Champions League, όπως υποστήριξε ο Ντιέγκο Σιμεόνε. H Ατλέτικο Μαδρίτης ξεκινάει αύριο (19/9) την περιπέτειά της, όταν θα υποδεχθεί (22:00) τη Λειψία.

«Όλα είναι θετικά. Πρέπει να κερδίσεις, δεν έχει σημασία με ποιον παίζεις, πρέπει να κερδίσεις. Είδαμε πώς ξεκίνησαν οι δυνατές ομάδες και μας καλεί όλους να αρχίσουμε να κερδίζουμε. Κάθε μέρα πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, να απαιτήσουμε περισσότερα από τον εαυτό μας, αλλά χωρίς να φεύγουμε από την προσήλωση στο παιχνίδι με παιχνίδι», τόνισε ο Αργεντινός προπονητής και πρόσθεσε: «Είδα το Μίλαν-Λίβερπουλ, ένα διασκεδαστικό ματς. Θα δούμε ένα πιο διασκεδαστικό Champions League για τον κόσμο γιατί οι ομάδες πρέπει να κερδίζουν, οι ισοπαλίες είναι χρήσιμες μέχρι ένα σημείο και θα πρέπει να ανταγωνιστούμε σκληρά, οποιοσδήποτε αντίπαλος έχει μεγαλώσει πολύ στην Ευρώπη και θα δημιουργήσει δυσκολίες».

Αναφερόμενος στην προσαρμογή του Χουλιάν Αλβάρες, που ήταν η ακριβότερη μεταγραφή του καλοκαιριού, είπε: «Είναι ένα ευγενικό, εργατικό παιδί, σίγουρα έχει πολλά σημαντικά πράγματα να μας δώσει, έκανε ολιγοήμερες διακοπές, λίγες προπονήσεις, πήγε με την Εθνική ομάδα και επέστρεψε. Πρέπει να τον βοηθήσουμε και το χρειαζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο, θα απαιτήσουμε από αυτόν γιατί ξέρουμε τι μπορεί να μας δώσει. Είδαμε το γκολ τις προάλλες και ελπίζω να είναι το πρώτο από τα πολλά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube