Μετά τον Λουίς Σουάρες, ένας ακόμη επιφανής άνθρωπος του ποδοσφαίρου μέσα σε λίγες μέρες εξαπέλυσε επίθεση κατά του Μαρσέλο Μπιέλσα. Μάλιστα αυτή τη φορά ήταν και σφοδρότατη, δια στόματος του Χοσέ Λουίς Σιλαβέρτ. Ο Παραγουανός άλλοτε μεγάλος τερματοφύλακας πέρασε… «πριονοκορδέλα» τον Αργεντινό προπονητή, που είναι πλέον στον πάγκο της εθνικής Ουρουγουάης.

«Το παίζει σοσιαλιστής, αλλά κυκλοφορεί με Mercedes Benz. Σε τόσα χρόνια καριέρας δεν είχα πρόβλημα με κανέναν προπονητή. Πρέπει πάντα να σέβεσαι τους επαγγελματίες. Ο Μπιέλσα έχει πρόβλημα με τους μεγάλους παίκτες, γι’ αυτό θέλει να τους διώχνει και τους φέρεται άσχημα. Δεν μπορεί με τους αστέρες, πρέπει να είναι εκείνος ο σταρ. Θεωρεί πως είναι πιο σημαντικός από τους παίκτες του. Γι’ αυτό και δεν πήγε ποτέ σε μεγάλες ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ. Επιλέγει μικρομεσαίες ομάδες για να μπορεί να φέρεται άσχημα στους νέους, αλλά είναι αδύνατο να κάνει το ίδιο όταν έχει μεγάλους παίκτες να διαχειριστεί», τόνισε.

Μάλιστα, θυμήθηκε ένα περιστατικό στην προετοιμασία της Βελέζ το 1998. «Είχε μιλήσει άσχημα σε έναν συμπαίκτη μου και βγήκα μπροστά. Του τα είπα κατά πρόσωπο και αυτός μου πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και μου απαγόρευσε να εκτελώ φάουλ. Όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλει, είναι προσβλητικός. Αποκάλεσε έναν συμπαίκτη μου ‘δειλό’. Του απάντησα ‘πώς μπορείς να αποκαλείς έτσι έναν παίκτη σε μια ομάδα που έχει κερδίσει τα πάντα; Εσύ δεν έχεις κερδίσει τίποτα’. Τότε χρειάστηκε να μας χωρίσουν», ανέφερε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube