«Αγεφύρωτες» παραμένουν οι σχέσεις των Φιλαδέλφεια Σίξερς και Μπεν Σίμονς από το περασμένο καλοκαίρι, με τον Αυστραλό γκαρντ/φόργουορντ να μην έχει αγωνιστεί λεπτό φέτος με την ομάδα του Ντοκ Ρίβερς.

Οι δύο πλευρές ψάχνουν εδώ και αρκετούς μήνες τη «χρυσή» φόρμουλα ώστε αποχωρήσει ο 25χρονος άσος και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα μέσω ενός trade. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει έρθει κάποια πρόταση που να ικανοποιεί τα «θέλω» των Σίξερς, με αποτέλεσμα να παραμένει στον «πάγο» ο άλλοτε All Star.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα ανέφερε ο Marc Spears, η ομάδα της Φιλαδέλφεια σκοπεύει να συμπεριλάβει στο πακέτο του Μπεν Σίμονς και τον Τομπάιας Χάρις, ώστε να προσελκύσουν και να δελεάσουν τους υποψήφιους αγοραστές.

Ο 29χρονος φόργουορντ πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν, καθώς σε 30 αγώνες έχει 18.4 πόντους, 7.5 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ, όντας ο δεύτερος «πόλος» των Σίξερς πίσω από τον Τζοέλ Εμπίντ.

Το δύσκολο πάντως στην όλη η υπόθεση είναι πως αμφότεροι έχουν συμβόλαιο 69 εκατομμύρια δολάρια για αυτή τη σεζόν, 72 για την επόμενη και 76 εκατομμύρια δολάρια για τη σεζόν 2023/24!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube