Μετά από ένα πάρα πολύ δύσκολο διάστημα, ο Λόνζο Μπολ είναι έτοιμος να κάνει την επιστροφή του στα παρκέ του NBA!

Ο γκαρντ των Μπουλς, τον οποίο τα προβλήματα στο γόνατο κράτησαν εκτός δράσης για σχεδόν τρία χρόνια, αναμένεται να αγωνιστεί στη φιλική αναμέτρηση της ομάδας του Σικάγο με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς την Τετάρτη (16/10)!

Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο 26χρονος γκαρντ ήταν στις 15 Γενάρη του 2022, σε μία αναμέτρηση μεταξύ των Μπουλς και των Γουόριορς. Έκτοτε, μεσολάβησε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο, το οποίο τον οδήγησε σε χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης χόνδρου.

Μάλιστα, το άλλοτε νούμερο 2 του Draft έχασε ολόκληρες τις αγωνιστικές περιόδους 2022-23 και 2023-24, επομένως είναι εύκολα κατανοητό πόσο σημαντικό είναι γι' αυτόν που κατάφερε να αφήσει πίσω του αυτά τα σοβαρά προβλήματα και να φτάσει στο κατάλληλο επίπεδο ετοιμότητας για επιστροφή.

Ο Μπολ θεωρήθηκε ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της γενιάς του. Στα δύο πρώτα χρόνια του έπαιξε στους Λέικερς, έπειτα άλλες δύο σεζόν στους Πέλικανς, και στη συνέχεια πήγε στους Μπουλς. Στην αγωνιστική περίοδο 2021-22, την τελευταία που αγωνίστηκε, μέτρησε 13 πόντους, 5,4 ριμπάουντ και 5,1 ασίστ κατά μέσο όρο με την ομάδα του Σικάγο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube