Μετά τη διάψευση του Ολυμπιακού, αλλά και εκείνη τουΜίσκο Ραζνάτοβιτς για τις φήμες, που υπήρξαν σήμερα (17/10) στη Σερβία για συμφωνία του Πετρούσεφ με τον Ερυθρό Αστέρα, ήρθε και η τοποθέτηση της σερβικής ομάδας από τα πλέον αρμόδια χείλη.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της Media Day των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι (18/10, 21:00) με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, ο προπονητής του συλλόγου, Γιάννης Σφαιρόπουλος, τοποθετήθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα μετά από ερώτηση δημοσιογράφων.

Ο Έλληνας κόουτς ξεκαθάρισε, λοιπόν, πως η ομάδα του δεν θα αποκτήσει κανέναν παίκτη, ενώ τόνισε πως κάποιοι δημοσιογράφοι διαδίδουν ψέματα και μπλέκουν την ομάδα με μεταγραφικά ζητήματα.

«Σέβομαι τη δημοσιογραφία και τους δημοσιογράφους, η δουλειά αυτή είναι πολύ σημαντική, γιατί μεταφέρεις νέα στον κόσμο. Η δημοσιογραφία πάντα βοηθάει να βγει η αλήθεια προς τα έξω. Δυστυχώς, όπως σε κάθε επάγγελμα, υπάρχει κάποια εστιασμένη δημοσιογραφία, η οποία μεταφέρει ειδήσεις, που είναι ψέματα, τη στιγμή, που είμαστε στο 3-0. Δόξα τω Θεώ, είναι μειοψηφία και δεν μπορεί να βλάψει εντελώς το επάγγελμά σας. Όπως καταλαβαίνετε, δεν σκεφτόμαστε να προσλάβουμε κανέναν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.



Διάψευση και από Ολυμπιακό για Πετρούσεφ



Λήξαν πριν καλά-καλά πάρει έκταση θεωρείται το θέμα που δημιουργήθηκε από σερβικό δημοσίευμα, το οποίο έκανε λόγο για συμφωνία του Φίλιπ Πετρούσεφ με τον Ερυθρό Αστέρα.

Μετά τον ατζέντη του Σέρβου ψηλού, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, τα σενάρια ήρθε να διαψεύσει και ο Ολυμπιακός, στον οποίο και ανήκει ο 24χρονος άσος και όπως φαίνεται δεν υπάρχει καμία διάθεση να δοθεί σε άλλη ομάδα.

Ο Πετρούσεφ υπολογίζεται κανονικά, έστω κι αν-μοιραία-ο ρόλος του μπορεί να περιοριστεί με την επάνοδο Φαλ και Μιλουτίνοφ, ενώ αναμένεται να είναι στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ευρωλίγκα: «Το καλάθι του Σμάιλαγκιτς ήταν νόμιμο κόντρα στη Βίρτους»

Ζέρβας: «Έτσι θα κάνει διπλό στην Πόλη ο Ολυμπιακός - Μυθεύματα για Πετρούσεφ»

«Χόρτο μαγικό» και στη Μαδρίτη: Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από τους φίλους του Παναθηναϊκού έξω από το «WiZink Center»!

Μανουσέλης: «Ο Παναθηναϊκός έχει μια πραγματική All-Star ομάδα - Στοίχημα για Μπαρτζώκα η διαχείριση της συνοχής»

Βαριά ήττα στο ΣΕΦ από την Μπουρζ για τον Ολυμπιακό και 0/2 στην Ευρωλίγκα

Βιλντόσα: «Απολαμβάνω πραγματικά που βρίσκομαι εδώ - Ικανοποιημένος με τον Μπαρτζώκα»

Live Streaming: Ολυμπιακός-Μπουρζ

Μπαρτζώκας: «Ισχυρός διεκδικητής του Final Four η Εφές - Πιστεύουμε στην ομάδα και το πλάνο, να είμαστε συμπαγείς»

Σμιτς: «Κάθε παίκτης του Ολυμπιακού μπορεί να σκοράρει, θα είμαστε έτοιμοι»

Μιγιάτοβιτς για Ολυμπιακό: «Πολύ καλά προπονημένη και έμπειρη ομάδα - Θα χρειαστούμε σκληράδα και τη βοήθεια του κόσμου»