Φαβορί υπάρχει... Η Βραζιλία. Αλλά και μια ομάδα με πείσμα και πίστη ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη. Κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από τις δηλώσεις ενός Σέρβου διεθνούς, του Μίτροβιτς.

«Ειλικρινά, γιατί να μην μπορούμε να νικήσουμε την Βραζιλία;», αναρωτήθηκε στους συμπατριώτες δημοσιογράφους. Μία πίστη για τις δυνατότητες της ομάδας του η οποία δεν μπορεί να μην την λάβουν υπόψη τους οι Βραζιλιάνοι.

Βέβαια, το έργο τους είναι πιο εύκολο σήμερα. Θέλουν νίκη ή έστω ισοπαλία για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση, την στιγμή που η Σερβία μπορεί να βρεθεί στην επόμενη φάση με τη νίκη, ή την ισοπαλία εφόσον στο άλλο ματς η Κόστα Ρίκα πάρει τη νίκη.

Για τη Σελεσάο, οι Ντανίλο και Ντούγκλας Κόστα είναι τραυματίες και δεν θα παίξουν, με τον προπονητή της να προσανατολίζεται στην ίδια 11άδα με το προηγούμενο ματς, αυτό με την Κόστα Ρίκα. Η Σερβία αντίστοιχα, δεν θα υπάρχουν αλλαγές στις επιλογές του αρχικού σχήματος με έξι παίκτες να είναι στο όριο και να απουσιάζουν από το επόμενο ματς εάν λάβουν κίτρινη και φυσικά, εάν έρθει και η πρόκριση.

Αυτό θα είναι το δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων. Στο πρώτο η Βραζιλία, (φιλικό ματς τον Ιούλιο 2014) είχε πάρει τη νίκη 1-0.

Πιθανές 11άδες:
ΣΕΡΒΙΑ: Στοϊκοβιτς, Ιβάνοβιτς, Μιλένκοβιτς, Τόσιτς, Κολάροφ, Μάτιτς, Μιλιβόγεβιτς, Τάντιτς, Μιλίνκοβιτς, Σάβιτς, Λιάιτς, Μίτροβιτς.
ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Άλισον, Βάνγκερ, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Γουίλιαν, Κοουτίνιο, Φιρμίνο, Νεϊμάρ, Γκάμπριελ Ζεσούς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube