Ο Γκιγιέρμο Μπάρος Σελότο είναι ο «εκλεκτός» του Φρανκ Άρνεσεν για την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ! Ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου του βορρά» εδώ και μέρες ψάχνει τον νέο προπονητή της ομάδας και σύμφωνα με την Arena Press φαίνεται πως έχει κατασταλάξει στον 42χρονο κόουτς, την περίπτωση του οποίου παλεύει για να τον φέρει στην Θεσσαλονίκη!

Το τελευταίο διάστημα «έβγαινε» απ’ το ρεπορτάζ του συλλόγου πως ο «διάδοχος» θα ‘ταν νεαρός, φιλόδοξος και απ’ την Λατινική Αμερική. Στοιχεία που διαθέτει ο ανερχόμενος Σελότο.

Ο Άρνεσεν προσπαθεί να ξεπεράσει τα «εμπόδια» που υπάρχουν.Το εγχείρημά του δεν είναι εύκολο, χρειάζεται μεγάλη... προσπάθεια, αλλά υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να προκύψει... γάμος. Στον Αργεντινό τεχνικό έχει ήδη αναλυθεί το πρότζεκτ και εξελίξεις αναμένονται άμεσα!

Ο Σελότο, απ’ την μεριά του, παρουσιάζεται έτοιμος για το πρώτο… άλμα εκτός της πατρίδας του, όσο κι αν το ελληνικό πρωτάθλημα δεν θεωρείται και το... κορυφαίο για κάποιον εκτός Ελλάδας.

Το ποιος είναι ακριβώς; Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στη Λανούς, το καλοκαίρι του 2012 και μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με παίκτες με… ελληνικό παρελθόν (πχ. Αραούχο, Μπλάνκο). Αυτά τα τρία χρόνια έχει καταφέρει να αφήσει το… στίγμα του στον αργεντίνικο σύλλογο με πολλή δουλειά και «έργο». Πώς; Με πορείες στο πρωτάθλημα της χώρας κι ενώ μάλιστα το ‘χει χάσει δύο φορές στο.. νήμα. Κορυφαία στιγμή της μέχρι τώρα «σταδιοδρομίας» του είναι η κατάκτηση του Κόπα Σουνταμερικάνα το 2013, του… δικού μας Europa League δηλαδή!

Αξίζει να σημειωθεί πως η αργεντίνικη «Ole» αναφέρει ότι το συμβόλαιο του Σελότο με την Λανούς ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2015, ωστόσο υπάρχει ρήτρα και για τις δύο πλευρές που τους επιτρέπει να το τερματίσουν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.