Για τη σχέση που έχει με τον γιο του μίλησε ο Μάρκος Σεφερλής σε μια συνέντευξη για όλους και για όλα στο «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το δέσιμο που υπάρχει με τον 19χρονο γιο του και την αλλαγή των ρόλων που προέκυψε με τα χρόνια.

«Έχω μια οικογένεια που είμαστε και οι τρεις μαζί. Μετά τον ερχομό του Χάρη, έγινε συμπαγής αυτή η οικογένεια. Τώρα βέβαια, ο Χάρης έχει γίνει 19 ετών και είναι σύμμαχός μου σε όλα. Είναι δίπλα μου. Είναι πια σε μια ηλικία που κι αυτός με νοιάζεται. Όταν ήταν πιο μικρός, τον νοιαζόμουν εγώ και η μαμά του. Τώρα συμπάσχει κι αυτός μαζί μας. Ό,τι αναλαμβάνουμε να κάνουμε, είναι εκεί με το τηλέφωνο, μας δίνει κουράγιο, ανά πάσα στιγμή της ημέρας παίρνει να δει τι κάνουμε, πώς είμαστε. Σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων», αναφέρει.

Όσο για το ότι ο 19χρονος Χάρης έχει επιλέξει να μη βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας, ο Μάρκος Σεφερλής σχολίασε: «Δεν το ήθελε, όχι ότι το συζητήσαμε ποτέ. Ενώ σαν πιτσιρικάς του άρεσε κι έδειχνε ότι έχει ταλέντο... Εγώ τότε και σε συνεντεύξεις μου έλεγα ότι θα μου άρεσε να κάνει τη δουλειά που κάνω εγώ, για να πάρει την αγάπη που έχω πάρει. Η Έλενα έλεγε "όχι, μακριά", γιατί είναι ένα δύσκολο επάγγελμα κι όπως ξέρεις καλά, στην Ελλάδα είναι λίγο κατάρα να είσαι παιδί πολύ επώνυμου ή πολύ πετυχημένου.

Όταν ο μπαμπάς ή η μαμά κάνει μεγάλη καριέρα, πάντα υπάρχει σύγκριση, όσο καλός κι αν είσαι. Μπορείς να είσαι και καλύτερος, αλλά το παιδί δεν μπορεί να αποδείξει ποτέ ότι είναι καλύτερο ή ότι έχει τη δική του προσωπικότητα.

Δεν φταίει ο κόσμος σε αυτό. Έχει περάσει καλά ή έχει συνδεθεί με τον πατέρα ή τη μητέρα και μετά, το παιδί κουβαλάει πάντα αυτή την ιδιότητα, "ο γιος ή η κόρη του τάδε ή της τάδε"
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube