Ο Στέφαν Σβαμπ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έπρεπε να σκοράρει και δεύτερο γκολ κόντρα στον ΟΦΗ και να αμυνθεί καλύτερα, δεν θεωρεί επ’ ουδενί πως δεν πήραν σοβαρά το ματς με τον ΟΦΗ, αφού είχαν ευκαιρίες να «καθαρίσουν» το ματς, θεωρεί πως έχουν χάσει την αποτελεσματικότητά τους και δεν είναι συγκεντρωμένοι στην άμυνα και ζήτησε να κοιτάξουν τα δικά τους κι όχι τι κάνουν οι άλλες ομάδες.

Αναλυτικά: «Ελέγχαμε το παιχνίδι για 75’. Είναι μια ήττα που είναι δύσκολο να εξηγήσουμε πως ήρθε. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι ένα ακόμα γκολ. Ακόμα κι έτσι θα έπρεπε να αμυνθούμε καλύτερα. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας αφήνει άφωνους. Θα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και να επανέλθουμε.

Δεν έχει να κάνει με το γεγονός πως δεν πήραμε σοβαρά το παιχνίδι. Κάθε άλλο. Μπήκαμε σοβαρά, είχαμε ευκαιρίες, δεν ‘καθαρίσαμε’ το παιχνίδι, όμως. Δεν ήταν έλλειψη κινήτρου. Ήταν θέμα συγκέντρωσης. Σίγουρα, δεν ήταν έλλειψη κινήτρου σε καμία περίπτωση».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δέχεται εύκολα γκολ και δυσκολεύεται στην επίθεση: «Δεν είμαστε όσο αποτελεσματικοί ήμασταν πέρυσι. Με Άρη και με Στεάουα, για παράδειγμα, χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Είναι πρόβλημα κι η άμυνα, πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και περισσότερο συγκεντρωμένοι. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο».

Πρόσθεσε, κλείνοντας: «Να κοιτάξουμε μόνο τη δική μας απόδοση. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι αντίπαλοί μας. Σίγουρα, ξέρουμε τι γίνεται και στα άλλα παιχνίδια, αλλά εμείς πρέπει να δούμε τη δική μας απόδοσή γιατί γνωρίζουμε πως τα αποτελέσματα τελευταία δεν είναι καλά για εμάς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.