Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ ήταν βασικός στο παιχνίδι της Αγγλίας με την Μάλτα, παρόλο που έχει τεθεί εκτός βασικής ενδεκάδας με τους «κόκκινους διαβόλους» λόγω της πρόσφατης κακής φόρμας.

Ο τεχνικός των «λιονταριών» σκέφτεται να παρατάξει ένα διαφορετικό σχήμα στο αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο την Σλοβενία και ο 31χρονος διεθνής δεν είναι στα πλάνα του.

«Η μεγαλύτερη απόφαση της καριέρας μου; Να κάνω μερικούς από τους καλύτερους φίλους μου να νοιώσουν περιττοί» Είπε στην «Daily Mail» ο Σάουθγκεϊτ μιλώντας για τον Ρούνεϊ.

«Πρέπει να πάρω αποφάσεις οι οποίες θα είναι σωστές για την ομάδα. Όταν επιλέγεις μία ενδεκάδα για την Αγγλία θα πρέπει να αφήσεις κάποιους παίκτες στον πάγκο οι οποίοι παίζουν κάθε εβδομάδα με την ομάδα τους. Θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος γι αυτό, είναι μέρος της δουλείας μας».

Οι πρόσφατες εξαιρετικές εμφανίσεις των Ερικ Ντιέρ, Τζόρνταν Χέντερσον και Ντέλε Αλι είναι πολύ πιθανόν να πείσουν τον Σάουθγκεϊτ να αφήσει τον Γουέιν Ρούνεϊ στον πάγκο.

Επιμέλεια: Γιώργος Γιαννούλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube