Για μια πολύ καλή κίνηση από πλευράς Άρη, που δίνει πολλές επιλογές στην επίθεση στον Άκη Μάντζιο έκανε λόγο στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος, με αφορμή την επικείμενη μεταγραφή του Ρόμπιν Κουάισον.

«Το μόνο που έχει, είναι ένα ζήτημα ετοιμότητας ο Κουάισον. Είναι μια κίνηση από αυτές που λέμε από το πάνω ράφι, για τον Άρη. Είναι ένας παίκτης στο στυλ και στα χαρακτηριστικά που ήθελε ο Μάντζιος, μπορεί να παίξει σε όλο το πλάτος της επίθεσης. Γενικότερα είναι ένας πολυδιάστατος επιθετικός ο οποίος αν είναι σε καλή κατάσταση από πλευράς υγείας, γιατί η ηλικία του είναι καλή, είναι μια πάρα πολύ καλή περίπτωση. Ο Αρης κατάφερε να τον κλείσει με καλο συμβόλαιο, γύρω στις 700 χιλιάδες ευρώ. Καλός παίκτης, καλό βιογραφικό, το θέμα είναι να υπογράψει και να δούμε πότε θα είναι έτοιμος. Εκτιμώ μετά την δεύτερη διακοπή του πρωταθλήματος», ανέφερε σχετικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε πως αυτή θα είναι η τελευταία κίνηση από πλευράς «κίτρινων» στο μεταγραφιοκό παζάρι.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης