Τα στοιχεία που καλείται να δείξει ο Άρης στην Αρμενία προκειμένου να αποφύγει τα παθήματα του παρελθόντος και, αντιθέτως, να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του Conference League, κατέδειξε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

«Θέλοντας και μη σου έρχονται στο νου τα παιχνίδια που έχει δώσει στην Ευρώπη ο Άρης τα προηγούμενα χρόνια, αφού αυτή είναι η πέμπτη σεζόν. Συνήθως τα πρώτα παιχνίδια, τα εκτός έδρας του βάζουν εμπόδια. Τις τρεις φορές που δεν είχε καλά αποτελέσματα, αυτό αποδείχτηκε και μοιραία. Θα πρέπει να θέσει τις βάσεις από το πρώτο ματς με την Αραράτ, λοιπόν. Πρέπει να το διορθώσει αυτό. Θα πάει στην πεπατημένη, δηλαδή να είναι κόμπακτ, να έχει την κατοχή της μπάλας και να χτυπήσει στις στατικές φάσεις για να βάλει ένα γκολ. Το κλειδί θα είναι η σοβαρότητα και η συγκέντρωση. Σε αυτή την περίπτωση θα πάρει αποτέλεσμα», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για την 11άδα των «κίτρινων», ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Τόλης Τερζής δεν θα αλλάξει κάτι και θα πάει με τους Κουέστα, Εμπαγκατά, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Ματαρίτα, Ζουλ, Ρουπ, Νταρίντα, Μενέντες, Πάλμα και Γκρέι.

Παράλληλα, μιλώντας για την αντίπαλο του Άρη, ο Σαββόπουλος επισήμανε ότι η Αραράτ μεσοεπιθετικά έχει δύο τρεις παίκτες που είναι ταχείς και θέλουν πολύ μεγάλη προσοχή.

Ακούστε το ηχητικό:


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης