Ποδοσφαιριστής της Λέγκια Βαρσοβίας είναι πλέον ο Λίντσεϊ Ροζ, ο οποίος ολοκλήρωσε την παρουσία του μετά από δυόμιση χρόνια στον Άρη.

Ο Γάλλος στόπερ συμμετείχε στην έναρξη της προετοιμασίας του Άρη στα Τρία-Πέντε Πηγάδια, όμως κλήθηκε να ταξιδέψει στην Πολωνία για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στη νέα του ομάδα.

Ο 29χρονος άσος μίλησε στη Live Sport, όμως απέφυγε να πει «αντίο» και υποστήριξε ότι θα επιστρέψει στο μέλλον στους Θεσσαλονικείς.

«Νομίζω ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να φύγω. Έδωσα ό,τι είχα για τον Άρη, πήρα πολλά πράγματα και κυρίως αγάπη και πέρασα πολύ όμορφα στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη», ανέφερε αρχικά.

«Η Λέγκια είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα αλλά και ένα νέο ενδιαφέρον περιβάλλον για την οικογένειά μου. Ελπίζω να τα πάω καλά εκεί, όπως τα κατάφερα και στον Άρη», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, ο Ροζ υπογράμμισε: «Να το ξέρεις, κάποια στιγμή θα γυρίσω. Θέλω πολύ να επιστρέψω στον Άρη σε κάποια φάση. Έχω κάνει φίλους εδώ. Αγαπάω την Ελλάδα. Οπότε ναι, γιατί όχι;».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επανάρχισε με απουσίες ο ΟΦΗ

Τσανάκας: «Κωστούλας και Ελ Κααμπί έχουν πάρει το οκ ιατρικά ενόψει Παναθηναϊκού»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολα χρησιμοποιεί ο Λουτσέσκου παίκτες που έλειπαν με τις εθνικές τους σε άλλη ήπειρο»

Δεσύλλας: «Αυτούς θα έχει ο Ρουί Βιτόρια για το ντέρμπι – Σπάνιο ότι δεν έχει νίκη με Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Πανέτοιμος ο Πινέδα για ΠΑΟΚ, τεράστια η εξέλιξη του Κοϊτά»

ΠΑΟΚ: Φώναξε «παρών» ενόψει ΑΕΚ ο Σαμάτα - Προς επιστροφή και ο Ότο

Ράσταβατς: «Να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και τα πάρουμε την 5η θέση» - Τι είπε για Κύπελλο, Εθνική και Φούντα

Κάλεσμα του Κουέστα στον κόσμο του Άρη για τον εορτασμό των 111 χρόνων σε άπταιστα ελληνικά!

Ολυμπιακός: Την Τετάρτη κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό!

Άρης: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τα 111α γενέθλιά του με Χαριστέα, Χαβίτο και Τσαρλς Μπάρτον

TAGS: Άρης