Την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά από 12,5 μήνες λόγω ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο στα τέλη του 2021 πραγματοποίησε τον περασμένο Γενάρη ο Ρίκι Ρούμπιο με τη φανέλα των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Ο 32χρονος γκαρντ πρόλαβε να αγωνιστεί με τους «ιππότες» σε 32 παιχνίδια της κανονικής περιόδου, μετρώντας 5,2 πόντους, 3,5 ασίστ και 2,1 ριμπάουντ μέσο όρο σε 17 λεπτά συμμετοχής.

Πρόσφατα, ο έμπειρος άσος μίλησε σε ισπανικό Μέσο για το μέλλον του στο ΝΒΑ, αλλά και το... όνειρό του να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Ευρώπη, αποκαλύπτοντας πως μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τους Καβς - το καλοκαίρι του 2025 - θα ήθελε να γυρίσει στην Γηραιά Ήπειρο, «φωτογραφίζοντας» μάλιστα την Μπαρτσελόνα και την Μπανταλόνα!

«Ναι, θα ήθελα να παίξω ξανά στην Ευρώπη, όταν έρθει η ώρα θα αποφασίσω με βάση το συναίσθημα. Φυσικά μερικές φορές σκέφτεσαι και ονειρεύεσαι, αλλά μέχρι να έρθει η ώρα, όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου, δεν θα ξέρω ακριβώς τι θα κάνω. Θέλω απλώς να πάω σπίτι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός γκαρντ.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube