Αρκετά τεταμένο είναι το κλίμα στις τάξεις της Ρόμα το τελευταίο διάστημα, μετά και την απόλυση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, μετά και το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας στη φετινή σεζόν.

Η απόφαση της απομάκρυνσης του Ιταλού προπονητή δεν... ήχησε καλά στα αυτιά των οπαδών, οι οποίοι και στράφηκαν κατά της διοίκησης, αλλά κα της Λίνας Σουλούκου, με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο των «τζαλορόσι» να υποβάλλει την παραίτησή της το μεσημέρι της Κυριακής (22/09), την ώρα όπου μαζί με τα παιδιά της (3 και 8 ετών), βρισκόταν υπό αστυνομική προστασία, λόγω απειλών που δεχόταν από τους «τιφόζι» της ομάδας.

Οι οργανωμένοι οπαδοί των Ρωμαίων ωστόσο συνεχίζουν τις δράσεις τους κατά της διοίκησης, καθώς, στο αποψινό παιχνίδι με την Ουντινέζε, άφησαν άδειο το πέταλο του «Ολίμπικο» για την πρώτη μισή ώρα του αγώνα, κάτι που είχαν προαναγγείλει πως θα κάνουν ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Μάλιστα, έξω από το γήπεδο είχαν αναρτήσει πανό στο οποίο έγραφε: «Όποιος αγαπάει τη Ρόμα, μπαίνει μισή ώρα αργότερα», θέλοντας έτσι να πείσουν και τους υπόλοιπους φιλάθλους.






ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube