Το κλίμα στη Ρόμα είναι τεταμένο αυτήν την περίοδο, καθώς μετά την απομάκρυνση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι οι οπαδοί στράφηκαν κατά της Λίνας Σουλούκου, η οποία επίσης αναγκάστηκε να παραιτηθεί από CEO της ομάδας.

Μάλιστα, η θητεία της έληξε με άσχημο τρόπο, καθώς όπως έκαναν γνωστό τα ιταλικά Μέσα το πρωί της Κυριακής (22/09), βρισκόταν υπό αστυνομική προστασία μετά από απόφαση των αρμόδιων αρχών, όπως και τα δύο παιδιά της, ηλικίας 3 και 8 ετών, έπειτα από τις απειλές που είχε δεχτεί από οπαδούς.

Η «Gazzetta dello Sport» αποκάλυψε τέσσερα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα των «τζαλορόσι» για την κάλυψη της θέσης που άφησε η Σουλούκου, και είναι αυτά των Ουμπέρτο Γκαντίνι, Τζαμπάολο Μοντάλι, Ζιμπί Μπόνιεκ, Ζβόνιμιρ Μπόμπαν. Παρόλα αυτά, η γνωστή ιταλική εφημερίδα αφήνει ανοιχτό και το ενδεχόμενο έκπληξης.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Τα ονόματα που αρχίζουν να κυκλοφορούν είναι του πρώην διευθύνοντος συμβούλου, Ουμπέρτο Γκαντίνι, νυν πρόεδρου της ιταλικής λίγκας στο μπάσκετ και πρώην ιστορικός παράγοντας της Μίλαν και ο Τζαμπάολο Μοντάλι, πρώην προπονητής των τζαλορόσι την εποχή της προεδρίας του Σένσι.

Δύο άλλα προφίλ υπό εξέταση είναι αυτά του πρώην επιθετικού Ζιμπί Μπόνιεκ και του Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, μια πιθανή επιλογή υψηλού διεθνούς προφίλ.

Αλλά οι Φρίντκινς, συνηθισμένοι στην έκπληξη, θα μπορούσαν επίσης να επιλέξουν τελικά έναν μάνατζερ εκτός του κλασικού καλουπιού και επίσης ελάχιστα γνωστού στην Ευρώπη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube