Για την απόκτηση ενός επιθετικού κινείται ο Παναθηναϊκός από τον οποίο προκύπτει πως αυτή θα είναι και η τελευταία του προσθήκη στο υπάρχον ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Αυτό προέκυψε μετά τα χρήματα που έδωσε η «πράσινη» ΠΑΕ σε ποδοσφαιριστές για να αποχωρήσουν και σε άλλους για διακανονισμούς, ώστε να μην προκύψει πρόβλημα με το Financial Fair Play της UEFA.

Σε πρώτο πλάνο για τους «πράσινους» είναι ο Λαουτάρο Ρινάλντι, ο οποίος προορίζεται για να αποτελέσει μία καλή εναλλακτική λύση πίσω από τον Μπεργκ.

Όπως γράφει σήμερα η «Πράσινη», ο Αργεντινός φορ παραμένει πρώτος στόχος για το «τριφύλλι» και αυτή τη στιγμή φαίνεται πως υπάρχει μία σκληρή διαπραγμάτευση του Ζιλμπέρτο Σίλβα με την Αρχεντίνος Τζούνιορς για να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδας, καθώς πρόθεση της διοίκησης του συλλόγου είναι όποιος επιθετικός αποκτηθεί να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι.

Στο πλαίσιο αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση να αποκτηθεί ο Γκόρντον Σίλντενφελντ ή οποιοσδήποτε άλλος ποδοσφαιριστής (για παράδειγμα Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μέλη της Original επισκεφθήκαν τον Δημήτρη Χατζηχρήστο για να γιορτάσουν μαζί τα 101 χρόνια της ΑΕΚ

Μεντιλίμπαρ: «Στον Ολυμπιακό έχω αλλάξει τελείως την ιδέα που είχα για το ποδόσφαιρο»

Έξαλλος ο Αλμέιδα με την αποβολή του: «Είναι ντροπή! Δεν έχω αγγίξει άνθρωπο»!

Ηλιόπουλος στα αποδυτήρια: «Ένιωσα σαν να χτυπούσαν τα παιδιά μου»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα Ολυμπιακός-ΑΕΚ και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Ελ Κααμπί: «Δουλέψαμε και κουραστήκαμε πολύ για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Τι λέει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού: «Αναίτια ένταση από την ΑΕΚ για να δικαιολογήσει την ήττα της»

Νικολογιάννης: «Πήρε το μήνυμα μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός – Τι παικτάρα ο Ουναΐ»

«Σαν τσίρκο είστε εδώ, φέρτε και κλόουν»: Η ατάκα Μαρινάκη ενώ έκανε δηλώσεις ο Ηλιόπουλος - Τα είπαν οι δυο τους

Δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου ο Αλμέιδα μετά τα όσα έγιναν στο φινάλε του ντέρμπι