Οι Χιτ πήραν σπουδαία εντός έδρας νίκη εναντίον των Μπλέιζερς με 120 – 111, παρά το γεγονός ότι ο ηγέτης των φιλοξενούμενων, Ντέμιαν Λίλαρντ βρέθηκε για ακόμη ένα βράδυ σε ημιάγρια κατάσταση.

Ο 28χρονος πλέι μέικερ έδωσε συνέχεια σε μια σειρά σπουδαίων προσωπικών του εμφανίσεων, αφού σημείωσε 42 πόντους (7/7 β., 15/28 σουτ και 5/11 3π.), κατέβασε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ σε 36 λεπτά συμμετοχής. Ωστόσο, η καταπληκτική του εμφάνιση δεν ήταν αρκετή, καθώς οι Μπλέιζερς ηττήθηκαν στο Μαϊάμι.

Με την επίδοση αυτή, ο Λίλαρντ «έγραψε» ιστορία για λογαριασμό του οργανισμού, διότι αυτή ήταν το 18ο παιχνίδι στην καριέρα του, όπου πετυχαίνει παραπάνω από 40 πόντους σε ένα παιχνίδι, με αποτέλεσμα να ξεπεράσει τον «θρυλικό» Κλίντ Ντρέσλερ στην ιστορία των Μπέιζερς στην σχετική λίστα.

Όσον αφορά την πλευρά των νικητών, ο Γκόραν Ντράγκιτς ήταν ο κορυφαίος με 28 πόντους, 5 ασίστ και 3 ριμπάουντ σε 35 λεπτά συμμετοχής ενώ άξιοι συμπαραστάτες ήταν οι Ντουέιν Γουέιντ και Κέλλι Όλινικ με 19 πόντους έκαστος.

Δείτε τα βίντεο:














Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube