Χωρίς τον Φακούντο Καμπάτσο - όπως αναμενόταν - θα αγωνιστεί στο αυριανό (15/10, 21:30) εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Μπασκόνια η Ρεάλ Μαδρίτης.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ευρωλίγκα, γνωστοποίησε πως ο αθλητικός δικαστής της διοργάνωσης επικύρωσε την ποινή μίας αγωνιστικής που είχε αρχικά επιβληθεί στον Αργεντινό γκαρντ για τη συμπεριφορά του προς τους διαιτητές στο ματς της πρεμιέρας με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου.

Μια τιμωρία που κανονικά θα έπρεπε να εκτίσει ο 33χρονος άσος στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας κόντρα στην Παρτίζαν, ωστόσο, η έφεση που άσκησαν οι «μερένχες», οδήγησε σε προσωρινή αναστολή της απόφασης.

Έτσι λοιπόν, ο Καμπάτσο δεν θα αγωνιστεί στον ισπανικό «εμφύλιο» με τους Βάσκους, ωστόσο, θα έχει δικαίωμα να παίξει κανονικά στο μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι της Πέμπτης (17/10, 21:45) κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR στο «WiZink Center» για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Θυμίζουμε πως ο έμπειρος γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης είχε αποβληθεί με ντισκαλιφιέ στο ματς της πρεμιέρας με την Μπάγερν Μονάχου, όταν μετά από προσπάθεια να εκμαιεύσει φάουλ και με τον ρέφερι να μη του το δίνει, γύρισε και του φώναξε «Είναι γ@@νο φάουλ!», προτού κινηθεί απειλητικά προς το μέρος τους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube