Συναγερμός έχει σημάνει στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κιλιάν Εμπαπέ, πέντε ημέρες πριν από το ντέρμπι με την Ατλέτικο στο «Μετροπολιτάνο».

Ο Γάλλος επιθετικός αποχώρησε με ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με την Αλαβές και θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Κάρλο Αντσελότι αποκάλυψε πως ο διεθνής άσος ήταν εκείνος που ζήτησε αλλαγή, αλλά εξέφρασε την άποψη πως δεν πρόκειται για κάτι σημαντικό.

«Είναι καλά, ήταν λόγω κουρασμένος και ζήτησε την αλλαγή, για να αποφύγει τα προβλήματα. Εκείνος, όπως και όλη η ομάδα, παίξαμε πολύ καλά, βελτιωνόμαστε και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, ενόψει ενός σημαντικού και απαιτητικού αγώνα που έχουμε μπροστά μας», σχολίασε ο Ιταλός τεχνικός.

Το ρεπορτάζ της Marca αναφέρει πως όλα δείχνουν πως ο Εμπαπέ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα και θα δώσει κανονικά το «παρών» στο κυριακάτικο ντέρμπι της Μαδρίτης. Απλά δεν ήθελε να ρισκάρει, γνωρίζοντας πως είναι ο μοναδικός που παίζει στην κορυφή της επίθεσης, δίπλα στον Βαλβέρδε και όλοι περίμεναν να ξεκουραστεί στο χθεσινό ματς με την Αλαβές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube