Το θέμα του προπονητή καλείται να κλείσει άμεσα ο Φρανκ Αρνεσεν, ο οποίος αναμένεται εντός της εβδομάδας – στο περιθώριο της παρουσίασής του από τον ΠΑΟΚ – να ανακοινώσει τον νέο προπονητή της ομάδας.

Ο Δανός αθλητικός διευθυντής του συλλόγου έχει επαφές για διάφορες περιπτώσεις υποψήφιων τεχνικών και μία από αυτές που είχε ακουστεί είναι εκείνη του Μίκαελ Λάουντρουπ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Ekstrabladet», ο 51χρονος κόουτς επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη, καθώς λήγει το συμβόλαιό του τον Ιούλιο με την Λεχβίγια με την οποία κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στο Κατάρ.

Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι ο Λάουντρουπ φέρεται να ψάχνει – μέσω του ατζέντη του, Μπαϊράμ Τουτουμλού, - την καλύτερη οικονομικά πρόταση, αλλά στην περίπτωση του «Δικεφάλου του Βορρά» παίζει η καλή σχέση που διατηρεί με τον Αρνεσεν.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Μια φωνή, μια ψυχή, μια φανέλα»: Ομάδα και κόσμος του Asteras AKTOR έγιναν «ένα» στο Περιστέρι

Τσακίρης: «Όλο και βαθαίνει το σκοτάδι στην ΑΕΚ - Γκράντε φαβορί για την 4η θέση»

Τσανάκας: «Δικαιούται ένα κακό βράδυ ο Ολυμπιακός. Να σκεφτούν το Κύπελλο και το μέλλον τους οι παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Οι λεπτομέρειες υπέρ του ΠΑΟΚ, τα συμβόλαια και το νέο αθλητικό κέντρο»

Ντέμης: «Γιατί ρίσκαρε τόσο πολύ η ΑΕΚ; Μπερδεμένες οι αλλαγές με τον Παναθηναϊκό»

Δεσύλλας: «Κρατούν χαμηλούς τόνους στον Παναθηναϊκό, παρά τη νίκη επί της ΑΕΚ - Δεν υπάρχει ανησυχία με Βαγιαννίδη»

Γκαρσία: «Μας έχουν στοιχίσει οι ήττες στην έδρα μας - Nα κερδίσουμε τα παιχνίδια με τον Άρη»

Παντελίδης: «Δείξαμε ότι έχουμε παλμό»

Κι όταν παύει να τρέχει, ο Σιώπης είναι η φωνή που θέλεις ν' ακούς από τον πάγκο!

Έβγαλε αντίδραση ο Asteras AKTOR στο Περιστέρι, χαμογελάει ο Άρης

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.