Απόλυτα ικανοποιημένοι για την πορεία που είχαν τη φετινή σεζόν παρουσιάζονται στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» εξασφάλισε μια θέση στο Europa League και άμεσα θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός της επόμενης σεζόν.

Προτεραιότητα αποτελεί η παραμονή του Γιάννη Χριστόπουλου στον πάγκο της ομάδας.

Ο 41χρονος τεχνικός κατάφερε φέτος να κερδίσει το «στοίχημα» και δημιούργησε ένα ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και να χαίρει της εκτίμησης των οπαδών της ομάδας.

«Ολα θα τελειώσουν την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη, αν κι αυτό έπρεπε να γίνει νωρίτερα γιατί στένεψαν τα χρονικά περιθώρια για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν», είπε μεταξύ άλλων ο Χριστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα «Γαύρος» υποστηρίζει πως ο Αντώνης Νικοπολίδης προβάλει ως φαβορί να διαδεχθεί τον προπονητή των Ηπειρωτών, εφόσον εκείνος δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του. Μάλιστα, στο πλευρό του ενδέχεται να βρίσκεται ένας πρώην «ερυθρόλευκος», ο Τάσος Πάντος ως βοηθός προπονητή.

Άλλωστε, οι πρώτες επίσημες υποχρεώσεις του ΠΑΣ είναι προγραμματισμένες στις 18 και 25 Ιουλίου, όταν και έχει οριστεί ο 2ος προκριματικός γύρος του Europa League.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα οι Μπακασέτας, Κώτσιρας, Σένκεφελντ

Τσακίρης: «Κατάφερε να χάσει ματς που ήταν για 3-0 η ΑΕΚ - Τα λάθη παικτών και Αλμέιδα»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έπρεπε να το κάνει και το έκανε!»

ΠΑΟΚ για το γκολ του Κωνσταντέλια: «Art in motion…»

Αθανασίου: «Έχασε το ντέρμπι από την άθλια άμυνά του ο Παναθηναϊκός - Πρέπει να κάνει ολοκληρωτικές αλλαγές»

Aλλαγές στο ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ: Μπήκαν Κανελλόπουλος-Παντερμαλής, εκτός η Ανθή Παπακώστα

Μπέος: «Ο Βόλος αδικήθηκε από το αποτέλεσμα - Ποιον ενδιαφέρει και γιατί το πρότζεκτ της Καλλιθέας;»

Κετσετζόγλου: «Καθόλου καθαρό μυαλό από την ΑΕΚ-Καμία δραστική αλλαγή τώρα-Τι ισχύει για πιθανή αποζημίωση Αλμέιδα»

Δεσύλλας: «Συνεχίζει τα δώρα ο Παναθηναϊκός - Να διορθωθούν… χθες τα προβλήματα»

Ηλιόπουλος: «Οφείλουμε συγγνώμη σε όλους τους φίλους της ΑΕΚ-Να πεισμώσουμε, με λογική και αυτοκριτική»