Έχοντας ήδη κλείσει δύο παίκτες για τη νέα σεζόν, τους Μάνταλο και Φαγέ, η ΑΕΚ είναι κοντά και σε επιπλέον προσθήκες.

Πληροφορίες θέλουν την απόφαση για απόκτηση του Χρήστου Αραβίδη να είναι ειλημμένη. Στο πρόσωπο του 26χρονου άσου οι «κιτρινόμαυροι» βλέπουν έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει λύσεις τόσο στην κορυφή όσο και στα άκρα της επίθεσης, με έφεση στο γκολ, καθώς έχει ήδη 7 σε 18 εμφανίσεις φέτος και πέρσι είχε 8 σε 26 συμμετοχές. Το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο λήγει το καλοκαίρι και θεωρείται απίθανο να ανανεωθεί λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων του συλλόγου. Ο Αραβίδης φέρεται να μην είναι καθόλου αρνητικός στην προοπτική να παίξει με την ΑΕΚ στη Football League και η «Ένωση» αναμένεται να κινηθεί για να τον κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι.

Παράλληλα, «ζωηρή» είναι η ΑΕΚ και για την απόκτηση στόπερ, καθώς έχει αποφασιστεί να αποκτηθούν τουλάχιστον δύο για τη συγκεκριμένη θέση. Οι επαφές με τον Γιώργο Σαρρή, που μένει ελεύθερος από τον Εργοτέλη, είναι πολύ προχωρημένες και κάποιοι χαρακτηρίζουν ήδη τελειωμένη υπόθεση αυτή του 24χρονου άσου. Σε καλό δρόμο είναι και η υπόθεση του Δημήτρη Κολοβέτσιου, με την ΑΕΚ να προσφέρει στον 22χρονο άσο τριετές συμβόλαιο και να είναι κοντά στην απόκτησή του από τον ΠΑΣ είτε καταβάλλοντας τη ρήτρα των 250.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του, είτε διαπραγματευόμενη με τους Ηπειρώτες για να τον πάρει με ένα μικρότερο ποσό.

Στην ΑΕΚ αρέσει και ο 23χρονος αμυντικός του Πανιωνίου Βασίλης Λαμπρόπουλος, που όμως έχει συμβόλαιο, ενώ πάντα στα υπόψη είναι ο Βαγγέλης Μόρας, εφόσον αποφασίσει να αποχωρήσει από την Ιταλία και να επαναπατριστεί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
TAGS: A.E.K.