Ο Κροάτης τεχνικός τόνισε πως τους έλειπε η τελική πάσα και δεν υπήρχε «δίψα», επιθυμία και πάθος, σε αντίθεση με την Ελλάδα. Ζήτησε υπομονή για τα δύο τελευταία ματς και πιστεύει πως σαφώς δεν λείπει η ποιότητα από τους παίκτες του.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην Ελλάδα. Δίκαια κέρδισε το ματς. Εμείς είχαμε πρόβλημα. Δεν μπορούμε μέσα σε τρεις μέρες να κάνουμε δύο καλά ματς. Μας έλειπε η τελική πάσα, δεν είχαμε κατοχή και τα νέα πρόσωπα δεν έκαναν τη διαφορά. Δυστυχώς, χάσαμε την ευκαιρία για πρόκριση».

Το που οφείλεται η κακή εικόνα της ομάδας του: «Ναι, κοιτάξτε είναι δύσκολο να το πούμε. Είχαμε ελπίδες πρόκρισης, αλλά μας έλειπαν αρκετά πράγματα. Δείχναμε σαν να μην το θέλουμε. Η Ελλάδα αντίθετα έδειξε θέληση, "δίψα" και επιθυμία. Θα κάνουμε συζητήσεις και θα δούμε. Δυστυχώς, έχει και αυτά το ποδόσφαιρο».

Τη συνέχεια: «Μετά την Αρμενία είχαμε βιώσει ανάλογη κατάσταση. Δεν είναι εύκολο. Θα δούμε τι θα κάνουμε και πως μπορούμε να το χειριστούμε».

Την ποιότητα των παικτών του: «Είναι δύσκολο να πω ότι δεν είναι. Είναι παίκτες με ποιότητα, όμως υπάρχουν κάποιες φορές που δεν παίζουμε καλά. Είμαι προβληματισμένος και ο Πιάνιτς ήταν άρρωστος, όμως δικαιολογίες δεν έχουμε. Δεν παίξαμε καλά, δεν τρέχαμε και δεν πιέζαμε σωστά, χάναμε την μπάλα και χάσαμε και το ματς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube