Η κρητική ομάδα ήθελε να γίνει το παιχνίδι σε άλλη ημερομηνία και άλλο γήπεδο, κατά προτίμηση στις 7 Νοεμβρίου στο Παγκρήτιο, αφού το Σάββατο δεν θα μπορούσε να φιλοξενηθεί ο συγκεκριμένος αγώνας λόγω του ότι την ίδια ημέρα παίζουν εκεί Εργοτέλης-Παναθηναϊκός.

Τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη και η ΕΠΟ αποφάσισε να ορίσει το ματς για το προσεχές Σάββατο στο δημοτικό γήπεδο Ελιάς Γουβών, το οποίο το χρησιμοποιούν κατά βάση οι ομάδες του Ηρακλείου ως βοηθητικό και σε καμία περίπτωση δεν είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες του συγκεκριμένου αγώνα.

Άλλωστε, ο Ηρόδοτος το είχε δηλώσει ως έδρα για καθαρά τυπικούς λόγους...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ΕΠΟ αναμένεται την Πέμπτη να αποφασίσει αναβολή του παιχνιδιού και να το ορίσει σε άλλη ημερομηνία όταν και θα είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί ένα… κανονικό γήπεδο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γ’ Εθνική: Ασταμάτητοι οι πρωτοπόροι - Τα αποτελέσματα της 30ής αγωνιστικής

Γ' Εθνική: Έσπασε το αήττητο της Αναγέννησης Καρδίτσας ο Ολυμπιακός Βόλου!

Γ΄Εθνική: «Ξεμακραίνει» η Αναγέννηση Καρδίτσας, τεράστιο «διπλό» για Ελλάς Σύρου - Ξετύλιξε το δώρο της Μαρκό ο Εθνικός

Γ' Εθνική: Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής - Τα δεδομένα στις κορυφές των ομίλων

Γράφτηκε ιστορία στη Γ' Εθνική: Τερματοφύλακας 48 ετών έγινε ο γηραιότερος σκόρερ της κατηγορίας με... buzzer beater!

Γ’ Εθνική: Γκρέμισε απ’ την κορυφή τον Εθνικό η Μαρκό - Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Αναβλήθηκε το Κόρινθος-Παναιγιάλειος μετά τον θάνατο του Αλέξη Κούγια

Πήρε το ντέρμπι κορυφής με τον Πιερικό και «αγκάλιασε» την άνοδο η Αναγέννηση Καρδίτσας

Επιστροφή στις νίκες με τριάρα η Ελλάς Σύρου - Διακοπή στο Ζάκυνθος-Πιερικός

Διπλά για τους πρωτοπόρους της Γ’ Εθνικής

TAGS: A.E.K.