Αραιή συννεφιά πιο πυκνή στα Δυτικά και Νότια, με τοπικές βροχές κυρίως στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα νότια. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Αττική

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 και τοπικά νότια 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αρχικά γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νότιοι μέχρι 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Κεφαλονιά

Αραιή συννεφιά κατά περιόδους πιο πυκνή. Πιθανότητα ασθενούς βροχής. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας- Η συνάντηση με μυστηριώδη άνδρα

Κτηνωδία στο Αγρίνιο: Γάτες και σκύλοι ζούσαν κλειδαμπαρωμένα χωρίς τροφή και νερό σε σπίτι

Η Paramount μηνύει τη Warner Bros για λεπτομέρειες γύρω από τη συμφωνία με το Netflix

«Είναι το μέλλον»: Η Σουηδία φτιάχνει στρατό από drones αξίας 370 εκατ. ευρώ

58χρονος παρέσυρε αστυνομικό στο Κιλκίς επειδή του έκοβε κλήση

Οπαδικό επεισόδιο βλέπουν οι Αρχές πίσω από τους πυροβολισμούς στον Άγιο Δημήτριο - Οργανωμένος της ΑΕΚ στο στόχαστρο!

Κακοποίηση παιδιών στο Ηράκλειο: Προσωρινά κρατούμενος ο 54χρονος πατέρας, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες

Δεν προσέρχονται οι αγρότες στον αυριανό διάλογο με τον Μητσοτάκη - Τι έχει συμβεί

Χατζηδάκης: Aδιανόητο να μην προσέλθουν στο διάλογο ορισμένοι αγροτοσυνδικαλιστές

Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου