Δεν το κουνάει από τον πάγκο της εθνικής Γαλλίας ο Ντιντιέ Ντεσάν!

Παρά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Ισπανία, μόλις ένα βήμα πριν καταφέρει να φτάσει στον μεγάλο τελικό του Euro 2024, ο πρόεδρος της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Φιλίπ Ντιαλό, ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται απολύτως κανένα θέμα αποχώρησης του 55χρονου τεχνικού.

«Το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό, καθώς ο στόχος που είχε τεθεί ήταν να φτάσουμε τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά, και το καταφέραμε. Δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένη μία τέτοια πορεία. Το να βρίσκεσαι στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης αποτελεί επίδειξη απόδοσης υψηλού επιπέδου, που ότι η εθνική Γαλλίας παραμένει άκρως ανταγωνιστική στην ελίτ του των σπουδαίων ποδοσφαιρικών χωρών, ενώ παράλληλα έχει και περιθώρια βελτίωσης. Ο Ντεσάμπ έχει συμβόλαιο και θα συνεχίσει την αποστολή του», ανέφερε χαρακτηριστικά μέσω δηλώσεων που έκανε στην «Equipe».

Έτσι, ο Ντεσάν θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει τη Γαλλία και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, όντας στον πάγκο της από το καλοκαίρι του 2012 και έχοντας στεφθεί μαζί της πρωταθλητής κόσμου το 2018, ενώ έφτασε στον τελικό του Μουντιάλ του 2022 και στον τελικό του Euro 2016.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube