Πάνω που ο Παναιτωλικός άρχισε να γεμίζει αυτοπεποίθηση μετά την εκτός έδρας ισοπαλία και τη θετική εμφάνιση κόντρα στον Λεβαδειακό, η επιστροφή στις ήττες και μάλιστα μέσα στο Αγρίνιο από τον Πλατανιά προκάλεσε κατήφεια και προβληματισμό εν όψει της συνέχειας.

Σε αυτό το μοτίβο οι παίκτες του Γιάννη Μαντζουράκη επέστρεψαν στις προπονήσεις με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις τακτικής με στόχο τη βελτίωση των αδυναμιών που εντοπίστηκαν στο ματς κόντρα στους Κρητικούς.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και το καθιερωμένο οικογενειακό δίτερμα με τον τεχνικό της ομάδας να πραγματοποιεί διάφορες δοκιμές εν όψει του ματς της Τετάρτης κόντρα στον Πανιώνιο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κόρσιενς. Η προπόνηση της Τρίτης θα γίνει στις 11.30 το πρωί στο Emileon.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κούτσης στη Δίκη: «Μίκρυνε την ΑΕΚ ο Αλμέιδα, υποτίμησε τους παίκτες του στο ματς με τον με Oλυμπιακό»

Μπήκε ο Λιούις στον ΟΦΗ

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει μπει σε ένα πολύ δύσκολο ποδοσφαιρικό σκοτάδι» - Τι είπε για Αλμέιδα

Τσορμπατζόγλου: «Θέλει αποτελεσματικότητα και ουσία ο ΠΑΟΚ για να γυρίσει τελείως τα playoffs»

Δεσύλλας: «Η εξέλιξη του ντέρμπι και τα λάθη του Παναθηναϊκού ήταν ο καθρέφτης του τελευταίου τριμήνου»

Ντέμης για Ιωαννίδη: «Είδα πιο πολύ πάθος, παρά νεύρα - Ήθελε να μη χάσει»

Ντέμης για Παναθηναϊκό: «Δεν είχε χρησιμότητα να παίξει με τρεις ο Βιτόρια - Τέτοιες αλλαγές δημιουργούν ανασφάλεια»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ δεν είχε ποτέ αμφιβολία για τον Γιάρεμτσουκ»

Ντέμης: «Ο ΠΑΟΚ δεν είχε ρυθμό και ένταση, αλλά κατάφερε και κέρδισε ένα ντέρμπι στο οποίο δεν ήταν καλός»

Ντέμης: «Άρχισαν και… τελείωσαν τα playoffs, ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα - Αυτή είναι η συμβολή του Μεντιλίμπαρ»