Με ένα πρόβλημα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης ενόψει του πρώτου επίσημου παιχνιδιού, στο οποίο η ακριτική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Λίνφιλντ στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League (18/7, 21:15).

Από τη χθεσινή προπόνηση απουσίασε ο Θοδωρής Βασιλακάκης, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, τραυματισμός που αποκόμισε από το φιλικό παιχνίδι της Ξάνθης κόντρα στην Ομόνοια.

Αυτό είναι το μοναδικό πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Καραγεωργίου, δεδομένου ότι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεσή του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξύλο μεταξύ παικτών Ολυμπιακού και ΑΕΚ στο φινάλε του ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

H Χρυσή Βίβλος του ελληνικού ποδοσφαίρου: Επέστρεψε στον θρόνο με το 48ο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός!

Βαθμολογία: Το σήκωσε και μαθηματικά ο Ολυμπιακός - Ξέφυγε από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ για τη 2η θέση ο Παναθηναϊκός!

Ο killer Ελ Κααμπί αποτελείωσε την ΑΕΚ και έστεψε πρωταθλητή τον Ολυμπιακό!

Βαγιαννίδης: «Ήμασταν ήρεμοι και αποφασιστικοί - Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας»

Βιτόρια: «Η βάση για τα καλά μας αποτελέσματα είναι η βελτίωση της αμυντικής μας λειτουργίας»

«Βέλη» Ατρομήτου σε Σιδηρόπουλο-Φωτιά: «Καθαρό πέναλτι στον Μίχορλ, εχθρική διαιτησία που διαμορφώνει αποτέλεσμα»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν εμφανίστηκε καν στο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ - Δεν υπάρχει το παραμικρό θετικό για να πιαστείς»

Μετά το τρολάρισμα, ξέσπασε ο Γκαρσία και έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου: «Αν είσαι άνδρας, βρίσε εμένα, όχι τη μάνα μου»

Αθανασίου: «Ανώτερος και κυριαρχικός ο Παναθηναϊκός, έχουν σφραγίδα Βιτόρια τα γκολ»

TAGS: Ξάνθη