Τεράστιο θα είναι το όφελος για τους νέους παίκτες που θα απαρτίζουν την εθνική Αγγλίας στο μέλλον, αν συνεχίσουν να αγωνίζονται ο Στίβεν Τζέραρντ και ο Φρανκ Λάμπαρντ, σύμφωνα με τον παλαίμαχο άσο της Λίβερπουλ, Κένι Νταλγκλίς.

Ο Στίβεν Τζέραρντ είχε δηλώσει πως δεν έχει αποφασίσει αν θα συνεχίζει να παίζει για τα «τρία λιοντάρια» ή θα αποσυρθεί. Την απάντηση στο θέμα αυτό θα την επισημοποιήσει, αφού ολοκληρώσει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Από την άλλη, ο Φρανκ Λάμπαρντ ενδέχεται να μην αγωνιστεί ξανά με την εθνική του ομάδα, πράγμα που δεν βρίσκει σύμφωνο τον Κένι Νταλγκλίς, καθώς η παρουσία των δύο προαναφερθέντων, θα βοηθούσε τη νέα Αγγλία που ετοιμάζει για τα επόμενα χρόνια ο Ρόι Χότζον.

«Αν ήμουν προπονητής της Αγγλίας θα έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου για να πείσω τους Τζέραρντ και Λάμπαρντ να συνεχίσουν με την εθνική. Η ομάδα του Χότζον αναμένεται να είναι φανταστική, καθώς οι παίκτες που… έρχονται, όπως ο Στέρλινγκ και ο Σο είναι παίκτες οι οποίοι μπορούν να γίνουν από τους καλύτερους. Η αποχώρηση όμως του Στίβεν (σ.σ Τζέραρντ) και του Φρανκ (σ.σ Λάμπαρντ) θα δημιουργήσει ένα τεράστιο κενό που για την ώρα δεν υπάρχει κάποιος να το καλύψει».

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube