Οι συζητήσεις με υποψήφιους τεχνικούς για το πόστο του ομοσπονδιακού προπονητή συνεχίζονται και μία από τις περιπτώσεις είναι ο Άγγελος Ποστέκογλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, οι δύο πλευρές είχαν μία διερευνητική επαφή την περασμένη εβδομάδα χωρίς όμως να προχωρήσουν οι συζητήσεις στο οικονομικό.

Πηγές από την Αυστραλία αναφέρουν ότι ο Άγγελος Ποστέκογλου θα συζητούσε το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ωστόσο, πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση με δεδομένο πως ο ομογενής προπονητής δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αυστραλίας μέχρι το 2018.

Στην ΕΠΟ, δεν φαίνεται να βλέπουν ζεστά τη συγκεκριμένη λύση καθώς προτεραιότητα έχει η γερμανική αγορά με τα ονόματα του Φέλιξ Μάγκατ, του Μίκαελ Σκίμπε και του Τόμας Σάαφ να «παίζουν» δυνατά αναφορικά με τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της «γαλανόλευκης».

Ουδείς από την ομοσπονδία μπορεί να προσδιορίσει το πότε θα ανακοινωθεί η πρόσληψη του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού. Μετά το παιχνίδι με την Ουγγαρία, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης δήλωνε ότι στο φιλικό του Νοεμβρίου με το Λουξεμβούργο η Εθνική θα έχει τον νέο προπονητή της.

Επιστρέφοντας, στον Άγγελο Ποστέκογλου, επί ημερών του τα «καγκουρό» προκρίθηκαν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014, ενώ κατέκτησαν στις αρχές του έτους, το Ασιατικό Κύπελλο Εθνών για πρώτη φορά στην ιστορία της Αυστραλίας. Πέρα από τις επιτυχίες σε εθνικό επίπεδο, ο 50χρονος προπονητής έχει κερδίσει τέσσερα πρωταθλήματα Αυστραλίας με τρεις διαφορετικές ομάδες.


Σωτήρης Ταμπάκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υπέροχη κίνηση ανθρωπιάς από Μπουγαΐδη: Η ομάδα του συγκέντρωσε χρήματα για να επιστρέψει η σορός του Ευαγγέλου

Ντέμης: «Να μην υπερβάλουμε με τους νεαρούς της Εθνικής, ούτε στα καλά, ούτε στα κακά»

Η εκπληκτική εμφάνιση του Απόλλωνα Σμύρνης για τα παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο

Σπουδαία κίνηση από τον Απόλλωνα: Βγάζει φανέλα για τα παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο!

Ντέμης: Τι απαντά στο αν ευθύνονται οι δημοσιογράφοι για την τοξικότητα στο ποδόσφαιρο

Αγέραστος Καραγκούνης: Έβαλε γκολάρα με απίθανη λόμπα! (video)

«Είναι μια ημέρα γιορτής»: Οι αποφάσεις της Έκτακτης ΓΣ της ΕΠΟ

Τα κέρδη με την αγορά του προπονητικού κέντρου στην Παιανία από την ΕΠΟ

Πανικός για Καρέτσα - Νάπολι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Νιούκαστλ εξετάζουν την απόκτησή του

Γκαγκάτσης: «Χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου η αγορά του προπονητικού κέντρου στην Παιανία»