Καινοτομίες και θέαμα υποσχέθηκαν οι άνθρωποι του GFC 5 στη συνέντευξη Τύπου, μία εβδομάδα πριν τους αγώνες.

Οι διοργανωτές παρέθεσαν τη συνέντευξη Τύπου στο Agora Cafe στο Athens Heart όπου πλήθος κόσμου είχε τη δυνατότητα να δει από κοντά τους αθλητές αλλά και να μάθει τι είναι το GFC δια στόματος Νίκου NiVo Βουρλιώτη, ο οποίος θα είναι ο παρουσιαστής της μεγάλης βραδιάς.

Ο γνωστός ράπερ αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται ώστε οι πολεμικές τέχνες και τα μαχητικά αθλήματα να τύχουν ευρύτερης προβολής καταργώντας πιθανά στερεότυπα για το κοινό. Τόνισε δε, αρκετές φορές, πόσο δυσκολότερες από το τραγούδι ή την παρουσίαση είναι η προετοιμασία και η αναμέτρηση για έναν αθλητή MMA και μαχητικών αθλημάτων γενικότερα, αναδεικνύοντας την υπεράνθρωπη πλευρά των μαχητών που κάνει τόσο ελκυστικούς τους αγώνες.

Ο Γιώργος Βεντούρας από την πλευρά του, υποσχέθηκε πολλές εκπλήξεις στο κλειστό του Τάε Κβον Ντο, καλωσόρισε το Family the Label στην οικογένεια του GFC και ανέλυσε τις ιδιαιτερότητες των MMA και του κλουβιού που πρώτος εισήγαγε στην ελληνική μαχητική σκηνή.

Από τους αθλητές, την παράσταση έκλεψε ο ομογενής Τόνυ Χριστοδούλου ο οποίος δήλωσε πως ο αγώνας ενάντια στον Georgi Stoyanov, στο GFC, είναι τεράστιας σημασίας για την καριέρα του και τη δυνατότητά του να αναδειχθεί σε έναν κορυφαίο μαχητή στο εξωτερικό, χαρακτηρίζοντάς τον ως «…όλη του τη ζωή!». Έπειτα και με την παρότρυνση του ειδικού NiVo έδειξε τις ικανότητές του στο ραπ, ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους.

Μεγάλο ενδιαφέρον προσέλκυσε και ο -δεύτερος εν Ελλάδι- αγώνας MMA γυναικών μεταξύ των Χαρά Δημητρούλα και Κωνσταντίνα Χούσου. ΟΙ δύο κοπέλες απάντησαν σε πληθώρα ερωτήσεων και έδειξαν έτοιμες για την πρώτη τους εμπειρία στο GFC.

Το GFC 5 θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (25 Ιανουαρίου, κλειστό Τάε Κβον Ντο - Π. Φάληρο) και αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς τα μεγαλύτερα ονόματα των Μεικτών Πολεμικών Τεχνών στην Ελλάδα θα αγωνιστούν στο επιβλητικό οκτάγωνο κλουβί. Χορηγός Επικοινωνίας είναι ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube