Eντυπωσιακή είναι η αγωνιστική άνοδος του Αλεξέι Ποκουσέφσκι μέσα στον Μάρτιο. Οι πολλοί τραυματισμοί στους Θάντερ πρόσφεραν χώρο και χρόνο στον 20χρονο Σέρβο φόργουορντ κι αυτός άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Έστω και σε μια ομάδα που έχει το τέταρτο χειρότερο ρεκόρ στο ΝΒΑ (20-49), ο δευτεροετής πρώην άσος του Ολυμπιακού κατάφερε να ξεχωρίσει. Σε εννιά ματς μετρά 12,5 πόντους με 78,9% στις βολές, 47,5% στα σουτ και 32,1% στα τρίποντα, καθώς επίσης και 7,6 ριμπάουντ, 2,6 ασίστ, 0,6 κλεψίματα, 0,6 τάπες και 1,6 λάθη σε 26,3 λεπτά κατά μέσο όρο.

O προπονητής των Θάντερ, Μαρκ Νταϊνό, δείχνει απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόοδο του «Πόκου». «Έχει κερδίσει με το σπαθί του τη θέση στο ροτέισον. Είναι πιο ισορροπημένος στις επιλογές του στην επίθεση και έχοντας δυναμώσει μπορεί να αντεπεξέλθει πλέον καλύτερα στις δυσκολίες μιας τόσο μεγάλης σεζόν. Πέρσι ήταν σαν... κουλοχέρης. Δεν ήξερες αν χρησιμοποιώντας τον θα κερδίσεις πολλά ή θα τα χάσεις όλα. Όμως δούλεψε σκληρά και πλέον είναι πολύ πιο σταθερός», ανέφερε.









ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube