Ο μήνας Αύγουστος είναι… γνωστός για τη ζέστη, τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και για τις μεταγραφές.

Φέτος, οι ομάδες πέρα από ποιοτικούς παίκτες προφέρουν και οφθαλμόλουτρο στις κερκίδες και ένα έξτρα κίνητρο για τους οπαδούς να πάνε στο γήπεδο για να δουν από κοντά τις αιθέριες υπάρξεις, γυναίκες-συντρόφους των ποδοσφαιριστών.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού είναι από τους τυχερούς, αφού οι κυρίες Τόρες, Σαβιόλα και Ρομπέρτο μόνο απαρατήρητες δεν περνούν.

Η κυρία Ρομανέλα Αμάτο, γυναίκα του Σαβιόλα, κόβει την ανάσα, ενώ πλέον θα έχει δύο… ανταγωνίστριες αφού στα επίσημα του Γ. Καραϊσκάκης θα βρίσκονται η Μαρία Πλάθα, σύντροφος του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού, Μιγκέλ Τόρες και η καλή του Ρομπέρτο, Μάρτα Ντομίνγκεθ.

Και οι τρεις εντυπωσιακές!

Και στη Λεωφόρο οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν ωραία θέα. Η κυρία Ζοζεφιν, σύζυγος του Μάρκους Μπεργκ, έχει... πολλά να πει.

Στα… αξιοσημείωτα του φετινού καλοκαιριού βρίσκεται και η κυρία Νέσιντ και στο Βορρά δεν θα παραμείνουν παραπονεμένοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου, αφού και στην Τούμπα η Κλάρα θα… αναστατώνει τα πλήθη.

Κλείνουμε με τον νεοφώτιστο Απόλλωνα και την κυρία με το δύσκολο όνομα, Κλάρα Ριτσταρίκοβα, σύζυγο του Γιαν Μπλάζεκ.

Και για να παινέψουμε και λίγο το σπίτι μας, η Χρυσαυγή Ατσιδάκου -Τζόρβα θα κάνει παρέα στη Μις Τσεχία 2009 στα επίσημα της Ριζόυπολης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube