Εκεί που όλα έδειχναν πως η καριέρα του Πολ Πογκμπά οδεύει άδοξα προς το τέλος της, λόγω του τετραετή αποκλεισμού του από τα γήπεδα, τα δεδομένα ανατράπηκαν και ο Γάλλος χαφ μπορεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση από τον Μάρτιο του 2025.

Και αυτό διότι, το CAS αποδέχθηκε την έφεση του 31χρονου ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους, μειώνοντας την ποινή του στους 18 μήνες. Αυτό σημαίνει πως ο Πογκμπά θα αρχίσει να αγωνίζεται από τον ερχόμενο Μάρτιο, μπορεί να ξεκινήσει τις προπονήσεις με τη Γιουβέντους τον Ιανουάριο, έτσι ώστε όταν έρθει η στιγμή να πατήσει ξανά χορτάρι, να βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο ετοιμότητας.

Μετά την απόφαση αυτή, ο άλλοτε άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έστειλε το δικό του μήνυμα, τονίζοντας πως όλο αυτό το διάστημα ζούσε έναν... εφιάλτη και πως ανυπομονεί πλέον να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση!

«Επιτέλους ο εφιάλτης τελείωσε. Μετά την απόφαση του CAS, ανυπομονώ για την ημέρα που θα μπορέσω να ακολουθήσω ξανά τα όνειρά μου. Πάντα δήλωνα ότι ποτέ δεν παραβίασα εν γνώσει μου τους κανονισμούς του WADA, όταν έλαβα ένα συμπλήρωμα διατροφής που μου είχε συνταγογραφηθεί από γιατρό, το οποίο δεν επηρεάζει ούτε ενισχύει την απόδοση των ανδρών αθλητών.

Αυτή ήταν μια εξαιρετικά οδυνηρή περίοδος στη ζωή μου γιατί όλα για τα οποία έχω δουλέψει τόσο σκληρά τέθηκαν σε κίνδυνο. Σας ευχαριστώ και πάλι για όλη την αγάπη και την υποστήριξη. Ανυπομονώ να ξαναμπώ στο γήπεδο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube