Εν αναμονή της σημερινής σύσκεψης των Δέλλα, Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλου και Ζήκου, αλλά και της αυριανής αποκάλυψης των πλάνων του Δημήτρη Μελισσανίδη για τη νέα ΑΕΚ και το γήπεδό της, η «Ένωση» φουλάρει για την απόκτηση επιθετικού.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και πρόκειται για επιλογή του Ντούσαν Μπάγεβιτς από την αγορά της πατρίδας του, σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία κι όχι για παίκτη… μιας χρήσης, αλλά που θα μπορέσει να προσφέρει στην ομάδα μεσοπρόθεσμα και στη μεγάλη κατηγορία. Κάποιες άλλες πηγές το προχωρούν ακόμη περισσότερο και κάνουν λόγο για παρουσία του παίκτη ήδη στην Αθήνα.

«Μάχη» για Κολοβό, σίγουρος ο Μούργκα

Η ΑΕΚ συνεχίζει να «παλεύει» για την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβού και τα χρήματα είναι το μικρότερο εμπόδιο, αφού μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις τόσο του παίκτη, όσο και του Πανιωνίου. Η «Ένωση» προσπαθεί μέσω τρίτων να πείσει τον 20χρονο μεσοεπιθετικό πως διαθέτει τεράστιες προοπτικές, ώστε να παραβλέψει εκείνος ότι θα αγωνιστεί στην τρίτη κατηγορία, τη στιγμή που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από ομάδες της Σούπερ Λίγκας και του εξωτερικού.

Ο Έντιν Μούργκα θεωρείται σίγουρος για την ΑΕΚ. Από μέρα σε μέρα ο 19χρονος Βόσνιος μεσοεπιθετικός (παίζει ως αριστερός εξτρέμ, αλλά και περιφερειακός φορ) αναμένεται στην Αθήνα για να υπογράψει για 3 ή 4 χρόνια.

Περί αμυντικού

Πέρα από σέντερ φορ και ακραίους, η ΑΕΚ αναζητεί έναν ικανό κεντρικό αμυντικό που θα αποτελέσει στυλοβάτη της άμυνάς της. Προτάθηκε ο 31χρονος Χρήστος Καρυπίδης, που έμεινε ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ, ενώ πάντα στα υπόψη με τις γνωστές δυσκολίες (λόγω του ότι είναι 36 ετών και καλύπτει θέση ξένου) είναι ο Μπρούνο Τσιρίλο. Η περίπτωση του Μαυρουδή Μπουγαΐδη δεν έχει διαγραφεί για την «Ένωση», αλλά μάλλον θα χρειαστεί μία κίνηση καλής θέλησης και από τον ίδιο τον παίκτη για να προχωρήσει το θέμα, αφού οι σχέσεις του με την ομάδα πάγωσαν όταν έκανε προσφυγή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.