Γεμίζει η φαρέτρα του Αντρέα Στραματσόνι. Μετά το σοβαρό τραυματισμό στον ώμο, στις αρχές της χρονιάς, ο Σέρχιο Σάντσεθ επέστρεψε… δριμύτερος και σήμερα έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Κάτι που σημαίνει πως έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση προκειμένου ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός να επανέλθει κανονικά στη διάθεση του κόουτς του Παναθηναϊκού.

Από ‘κει και πέρα, χαμόγελα σκόρπισε και η επάνοδος του Λούκας Εβαντζελίστα. Ο Βραζιλιάνος χαφ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, προπονήθηκε και πιθανώς να προλάβει να μπει στην αποστολή για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Εκεί όπου δεδομένα δεν θα δώσει το «παρών» ο Σάντσεθ, ο οποίος προέρχεται από αγωνιστική απραξία.

Πέτριτς και Πράνιτς έκαναν και σήμερα θεραπεία, κάτι που κρατά στην… τσίτα το τεχνικό τιμ, στο κατά πόσο θα μπορέσουν οι Κροάτες να συνεισφέρουν κόντρα στον Δικέφαλο του βορρά. Η κατάστασή τους θα ξεκαθαρίσει προσεχώς κι όσο θα πλησιάζει η Κυριακή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Ενέργεια και ποιότητα από Τετέι - Οι επιστροφές ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας»

Τετέι: «Αυτά μου δείχνει ο Μπενίτεθ, φάνηκε αυτό - Δεν τρελαίνομαι για το γκολ, θα μπει όταν πρέπει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την ισοπαλία στο Άρης-ΑΕΚ και τη νίκη του Παναθηναϊκού

Διπλή αντίδραση από ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία, προκαλεί γέλιο» και το φάουλ στον Γιόβιτς

Πινέδα: «Να κάνουμε αυτοκριτική με πρώτο εμένα»

Αθανασίου: «Σωστή η νοοτροπία του Παναθηναϊκού - Θετικοί οι Ζαρουρί και Πελίστρι»

Τριάρα από το ημίχρονο με κεφάτο Τετέι: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανσερραϊκού

Νικολογιάννης: «Θωρηκτό που έλειπε από την επίθεση του Παναθηναϊκού ο Τετέι»

Κουβεντίδης: «Δεν ξέρω αν στις ταβέρνες αναλύονται και φάσεις σαν και αυτή στο Χαριλάου»

Χιμένεθ: «Έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Ντούντου - Δεν θέλω να ξέρω τι είδαν και τι είπαν στο VAR»