Παρελθόν από τον Πήγασο Πολίχνης o Ηρακλής Θοεδώρου. Η διοίκηση της νεοφώτιστης στη Volley League ανδρών ομάδα ανακοίνωσε την Τρίτη τη λύση της συνεργασίας με τον Έλληνα τεχνικό ανήμερα των γενεθλίων του 43χρονου κόουτς.

Ο Θεοδώρου έχει ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί επαρκώς στα καθήκοντά του στον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

« Το ΔΣ του Πήγασου Πολίχνης με λύπη ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Ηρακλή Θεοδώρου. Οι αυξημένες, το τελευταίο διάστημα, επαγγελματικές υποχρεώσεις του δεν του επιτρέπουν να είναι μαζί μας μέχρι την ολοκλήρωση των στόχων στη φετινή σεζόν.

Κόουτς Ηρακλή Θεοδώρου, σε ευχαριστούμε για όλα αυτά που πρόσφερες τα τελευταία χρόνια στον Πήγασο.

Από τους πανελλήνιους τίτλους με τις ομάδες Εφήβων, Παίδων και Παμπαίδων του Πήγασου μέχρι και την συμμετοχή μας στο Final 4 του περυσινού Κυπέλλου Ελλάδας. Από την άνοδο της ομάδας στη Volley league μέχρι τη σημερινή πετυχημένη πορεία της ομάδας που είναι μέσα στους στόχους της.

Φίλε Ηρακλή Θεοδώρου, είσαι και θα είσαι πάντα μέλος της οικογένειας του Πήγασου Πολίχνης.
Σου ευχόμαστε, μέσα από την καρδιά μας, κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματά σου. Είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα ξαναβρεθούμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube