«Ο Λεσόρ θα παίξει, δεν… καταλαβαίνει τίποτα. Ο Αντετοκούνμπο θα είναι τελευταία στιγμή, λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες. Μπορεί να είναι 12άδα και ανάλογα, αν κριθεί αναγκαίο, να δώσει κάποια λεπτά. Θα λείπει και ο Μπαλτσερόφσκι αλλά και ο Μαντζούκας. Το ματς με την Παρτιζάν είναι το πιο σύνθετο της σεζόν έως τώρα για τον Παναθηναϊκό λόγω των προβλημάτων που έχουν προκύψει. Δεν έχει προετοιμαστεί κατάλληλα η ομάδα, το είπε και ο Αταμάν, έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Ο Παναθηναϊκός την έχει στις δύο νίκες απόσταση, αν νικήσει θα την βάλει κι αυτήν από κάτω και θα έχει το προβάδισμα. Η Παρτιζάν είναι, πάντως, μια από τις πιο αλλοπρόσαλλες ομάδες στην διοργάνωση», ανέφερε σχετικά.

Ερωτηθείς για το σενάριο απόκτησης σέντερ, ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι είναι λίγο μακρινό, εκτιμώντας πως το «τριφύλλι» θα πορευτεί ως έχει.

Ενώ ο Πετρίδης επισήμανε ότι αναμένεται να υπάρξει ένα ακόμα sold out απόψε, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να γεμίζει και πάλι το κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube