Άλλο πρόσωπο περιμένει από τον Παναθηναϊκό να δείξει απέναντι στην Βαλένθια, όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης, καταγράφοντας τα πράγματα που θα του δώσουν οι νεοαποκτηθέντες Ματ Τόμας και Δημήτρης Αγραβάνης.

«Φαντάζομαι ότι κάτι διαφορετικό θα επιχειρήσει να παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Βαλένθια. Το λέμε αυτό καιρό, αλλά δεν το βλέπουμε, βέβαια. Ειδικά στην περίπτωση του Τόμας, θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να φτιάξει ειδικές καταστάσεις και να εκμεταλλευτεί το πολύ καλό σουτ του. Μένει να δούμε πόσο διαφορετικός θα παρουσιαστεί με Τόμας και Αγραβάνη. Τον ξέρουμε τον Αγραβάνη, ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν έναν παίκτη πίσω από τον Γουίλιαμς στο 4, αλλά να παίζει και στο 5. Υπήρχε τεράστιο κενό. Το γύρω-γύρω είναι το θέμα. Πάντως, θα παίξει και με Γκουντάιτς. Ο Τόμας μπορεί να ανέβει και στο 3 σε κάποια συστήματα, εξαιρετικός σουτέρ αλλά δεν μπορεί να δημιουργήσει για τον εαυτό του. Ταιριάζει περισσότερο με τον Γουόλτερς νομίζω. Η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν επιτρέπει να ελπίζει σε ενδεχόμενη πρόκριση, έστω και με κάποια ισοβαθμία στο τέλος», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι δύσκολα θα παίξει ο Ματέους Πονίτκα, αφού οι «πράσινοι» δεν θα ρισκάρουν τη συμμετοχή του και νέο τραυματισμό, με το Κύπελλο να βρίσκεται επτά μόνο ημέρες μακριά.

Ενώ ο Πετρίδης σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός παίζει έναν τίτλο την άλλη εβδομάδα, κατάκτηση του οποίου θα του δώσει και μια ώθηση για την συνέχεια.

Ακούστε το ηχητικό:


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube