Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού AKTOR, η οποία επιτρέπει και στον Εργκίν Αταμάν να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής ακόμα περισσότερο, όπως έκανε χθες με την Μπάγερν Μονάχου, στάθηκε ο Γιώργος Πετρίδης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το πάει λίγο χαλαρά ο Παναθηναϊκός, αλλά χθες έχει πάρει 20 περισσότερα ριμπάουντ από την Μπάγερν, ενώ έχει κάνει και 12 κλεψίματα. Το κομμάτι στο τέλος της τρίτης περιόδου και στην αρχή της τέταρτης, θα το δείχνει ο Αταμάν… συνέχεια στους παίκτες του. Ήταν πολύ χαλαροί και ξανάβαλαν τον αντίπαλό τους στο παιχνίδι. Όπως και στο Βερολίνο, νέκρωσε, έκανε λάθη στο ίδιο διάστημα. Έχει ένα πολύ γεμάτο και πλήρες ρόστερ, πλέον. Έχει πληθώρα επιλογών ο Αταμάν, σε ένα παιχνίδι με τον Σλούκα να έχει 0 και τον Μήτογλου 4 πόντους, ο Παναθηναϊκός πέτυχε… 94! Ο Ναν είχε επτά ασίστ, ο Λεσόρ ήταν ακόμα πιο φρέσκος. Αυτό που έχει αλλάξει στον Χουάντσο είναι ότι είναι πολύ πιο αποφασιστικός στα σουτ, πλέον. Ο Μπράουν μπαίνει κι αυτός σιγά-σιγά στο κλίμα, για να δούμε τον κανονικό θα χρειαστεί λίγος χρόνος. Ο Αταμάν έχει ανοίξει πάρα πολύ το ροτέισον, χρησιμοποίησε τους 11 από τους 12 παίκτες και κανείς δεν έπαιξε πάνω από 30’», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε την επόμενη τριάδα των εκτός έδρας αγώνων ως ένα πάρα πολύ καλό τεστ για τον «επτάστερο», που θα μας δείξει πολλά πράγματα για την συνέχεια.

Ο Πετρίδης ανέφερε ότι το glass floor του ΟΑΚΑ θα έχει και άλλες λειτουργίες μέσα στην σεζόν, ενώ θα γίνει και πιο φωτεινό, με το γήπεδο του Παναθηναϊκού να είναι καταπληκτικό, θυμίζοντας… ΝΒΑ όπως είπε, αλλά να έχει ακόμα και κάποιες ατέλειες αφού ακόμα γίνονται εργασίες.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube