Τα τελευταία δεδομένα αλλά και τη σημασία που έχει η παρουσία ή όχι του Ματέους Πονίτκα για τον Παναθηναϊκό στο αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό κατέγραψε στον «αέρα» bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Σήμερα θα δούμε πως είναι η κατάσταση του Πονίτκα από το χτύπημα στον τρίτο τελικό που είχε σε μύτη και στόμα. Δεν ξέρω κατά πόσο, επειδή είναι κι ένα παιδί που… ορμάει σε κάθε φάση, θα είναι διαθέσιμος. Χθες προφυλάχθηκε πάντως. Καταλαβαίνουμε ότι, μια πιθανή απουσία του Πονίτκα αλλάζει όλα τα δεδομένα για τον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ σημαντικός και στις δύο άκρες του παρκέ. Το είδαμε και στον τρίτο τελικό, από την στιγμή που τραυματίστηκε, ο Παναθηναϊκός κατέρρευσε. Φαντάζομαι ότι επειδή δεν είναι κάποιο μυϊκό πρόβλημα, ακόμα και τελευταία στιγμή θα σφίξει τα δόντια και θα παίξει», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το «τριφύλλι» έχει μπροστά του ένα μεγάλο «πρέπει», αφού δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία, ενώ θα πρέπει να βελτιώσει πάρα πολύ την επιθετική του λειτουργία, να περιορίσει τα λάθη του και να βρει κάποιους απρόσμενους πρωταγωνιστές για να φτάσει στο 2-2 απέναντι στους Πειραιώτες.

Παράλληλα, ο Πετρίδης σημείωσε πως ο Παναθηναϊκός θα έχει περισσότερο κόσμο από ότι στον δεύτερο τελικό με τον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται να πλησιάσουμε σε ένα sold out.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube