Χαμός γίνεται στο ΝΒΑ μετά τα νέα «όργια» του Στεφ Κάρι, ο οποίος με την πρώτη 50άρα στην ιστορία των Game 7 οδήγησε τους Γουόριορς στους ημιτελικούς Περιφέρειας.

Ο Κέντρικ Πέρκινς, πρώην σέντερ με μεγάλη καριέρα στην κορυφαία λίγκα και... γνωστός για τα «βαρύγδουπα» σχόλια που κάνει κατά καιρούς, αποθέωσε τον «Chef» τονίζοντας πως ο 35χρονος άλλαξε το μπάσκετ με έναν τρόπο που δεν το έχει κάνει κανείς με τον σωματότυπό του στο παρελθόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όταν σκέφτομαι τον Στεφ, δεν με νοιάζει τί κάνει αλλά πως το κάνει. Έχει αλλάξει το παιχνίδι οριστικά, όντας ένας τύπος 1,85 στο ύψος και έχοντας μία απίστευτη ικανότητα να τελειώνει τη φάση κοντά στο καλάθι. Μπορεί να συγκριθεί με παίκτες όπως ο Ολαζουόν ή ο Μαλόουν σε σχέση με το πόσο καλός είναι να σκοράρει από τη ρακέτα.

Αυτό είναι τρελό για κάποιον με ύψος 1,85. Μιλάμε για έναν τύπο που έδωσε ελπίδες σε όλα τα παιδιά εκεί έξω, ότι υπάρχει τρόπος γι’ αυτούς ακόμη και αν δεν είναι τόσο ψηλοί. Παίκτες σαν τον Τρέι Γιανγκ, που μπορούν πλέον να βρούν μία ομάδα στο κολέγιο ή να παίξουν στο ΝΒΑ. Δεν έχουμε ξαναδεί κάποιον με τέτοιο ύψος να κυριαρχεί στη λίγκα για τόσα χρόνια. Είναι ο καλύτερος πόιντ γκαρντ όλων των εποχών, τελεία και παύλα».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube