O Kέντρικ Πέρκινς, πρώην παίκτης του ΝΒΑ και νυν αναλυτής του ESPN, είναι γνωστός για τις «καυστικές» και πολλές φορές προσβλητικές δηλώσεις στις οποίες προχωράει. Aυτή τη φορά το θύμα του ήταν ο πρώην συμπαίκτης του στην Οκλαχόμα και νυν παίκτης των Μπακς, Σερζ Ιμπάκα.

Συγκεκριμένα, ο Πέρκινς δήλωσε για τον Κονγκολέζο με ισπανικό διαβατήριο πως ενώ ήταν παίκτης των Θάντερ, έλεγε ψέματα για την ηλικία του στη διοίκηση, μια όπως είναι αντιληπτό απαράδεκτη δήλωση την οποία δεν στηρίζει... πουθενά: «Ο Κέβιν Ντουράντ είναι μόνο 23 ετών, ο Γουέστμπρουκ 22, ο Χάρντεν 22 και ο Ιμπάκα 21. Λοιπόν, ο Ιμπάκα ήταν μάλλον 30 εκείνη την εποχή. Γνωρίζουμε ήδη πώς κάποιοι λένε ψέματα για την ηλικία τους... », δήλωσε ο πρώην σέντερ του ΝΒΑ.



Όπως είναι λογικό, ο Σερζ Ιμπάκα δεν πήρε πολύ καλά αυτές τις κατηγορίες, απαντώντας με ένα εκτενές σκληρό κείμενο στο twitter όπου αναφέρθηκε σε όλα αυτά ως ψευδείς δηλώσεις, αλλά κατηγόρησε και τον πρώην συμπαίκτη του ως αντιεπαγγελματία:

Γεια σου, Κέντρικ, συνήθως επικεντρώνομαι στα καλά πράγματα και δεν με πιάνουν αυτά που λέγονται για μένα. Αλλά είναι μεγάλη απογοήτευση για μένα που κάποιος με τον οποίο μοιράστηκα ένα καμαρίνι διαδίδει πράγματα που δεν είναι αληθινά για να είναι σχετικά στην τηλεόραση και τα κοινωνικά δίκτυα. Μπορείτε να μιλήσετε για το παιχνίδι μου αν δεν το κάνω καλά, κάτι τέτοιο δεν θα μου φανεί ποτέ κακό. Αυτό όμως που δεν είναι αποδεκτό είναι να προχωρήσουμε παραπέρα χωρίς λόγο. Είναι ασέβεια για μένα, και νομίζω επίσης για πολλούς Αφρικανούς που χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν αβάσιμες κατηγορίες όπως αυτή. Αν ήμουν 30 όταν ήμουν στους Θάντερ, τι είμαι τώρα... 45; Η μόνη αλήθεια είναι ότι δεν έχω πει ποτέ ψέματα για την ηλικία μου και έχω δουλέψει πολύ σκληρά κάθε μέρα χωρίς να απατήσω ή να απατήσω και χωρίς ποτέ να με αποβάλουν.

Όλοι στο ΝΒΑ ξέρουν ότι είναι έτσι. Απάτησες και δεν σεβάστηκες το άθλημά μας. Αν και είμαι απογοητευμένος, δεν εκπλήσσομαι που θα προέκυπτε κάτι τέτοιο από κάποιον που πήρε την τρέχουσα δουλειά του παραβιάζοντας τους όλους τους κώδικες και διαδίδοντας ψέματα για δύο πρώην συμπαίκτες και φίλους όπως ο Ντουράντ και ο Γουέστμπρουκ. Όταν ο KD είχε μια κακή μέρα, του έκανες κριτική κρυφά. Όταν ο Ρας έπαιζε άσχημα, τον ενοχλούσες. Δεν ήσουν σημείο αναφοράς σε αποδυτήρια και στα ΜΜΕ συμπεριφέρεσαι με τον ίδιο τρόπο. Καταλαβαίνω ότι όλοι πρέπει να έχουν δουλειά και πρέπει να κερδίζουν χρήματα για να φροντίζουν την οικογένειά τους, αλλά είσαι απόδειξη ότι δεν το κάνουν όλοι με τάξη και αξιοπρέπεια. Έχεις πάει πολύ μακριά αυτή τη φορά και θα μπορούσα να πω πολλά περισσότερα για σένα, αλλά δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος."

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στεφ Κάρι: «Η Κάμαλα Χάρις μπορεί να ηγηθεί της χώρας μας και να φέρει ελπίδα»

Η απίθανη αντίδραση του Λεμπρόν όταν άκουσε πως είναι ο γηραιότερος παίκτης στο ΝΒΑ

Ντόντσιτς: «Στόχος; Το πρωτάθλημα!»

Ο «εξωγήινος» δυναμώνει: Πόσα μυϊκά κιλά πήρε ο Γουεμπανιαμά σε έναν χρόνο

Έντουαρντς για την ανταλλαγή του Τάουνς: «Πονάει που δεν είναι εδώ ο αδερφός μου, αλλά έτσι είναι η λίγκα»

«Θα ήθελα να μείνω μακριά από αυτόν τον τύπο»: Η ατάκα του Μπρόνι Τζέιμς για τον ΛεΜπρόν!

Δεν χωρούσε στο πλάνο: Η απίστευτη φωτογραφία των Γουέμπι και Πολ στη Media Day των Σπερς!

«Μετά τον γάμο…»: Η επική απάντηση του Γιάννη σε ερώτηση για τη γαμήλια βραδιά του!

Γιάννης: «Η συμμετοχή με την Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες μια από τις σημαντικότερες εμπειρίες στη ζωή μου»

Ο Χάρισον Μπαρνς μαθαίνει κατά τη διάρκεια δηλώσεων τον θάνατο του Μουτόμπο