Σημαντική ενίσχυση στον πάγκο του Περιστερίου, το οποίο ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Αλέξη Φαλέκα, ο οποίος θα πλαισιώσει το επιτελείο του Γιώργου Λιμνιάτη.

Τελευταία του ομάδα ήταν οι Zhejiang Guangsha Lions της Κίνας, ενώ για χρόνια ήταν στο επιτελείο της ΑΕΚ, τελώντας βοηθός στο πλευρό των Βαγγέλη Ζιάγκου, Ντράγκαν Σάκοτα, Γιούρι Ζντοβτς, Σωτήρη Μανωλόπουλου, Λούκα Μπάνκι και Ηλία Παπαθεοδώρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Περιστερίου:

«Η ΚΑΕ Περιστέρι Domino’s ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Αλέξη Φαλέκα, που θα πλαισιώσει το προπονητικό επιτελείο του Γιώργου Λιμνιάτη στην ομάδα μας.

Το βιογραφικό του

Ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία το 2014 από την ΑΕΚ αναλαμβάνοντας θέση στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, αλλά και στην ανδρική ομάδα.

Ως μέλος του προπονητικού επιτελείου υπήρξε στο πλευρό των Βαγγέλη Ζιάγκου, Ντράγκαν Σάκοτα, Γιούρι Ζντοβτς, Σωτήρη Μανωλόπουλου, Λούκα Μπάνκι και του Ηλία Παπαθεοδώρου. Αποχώρησε από την ΑΕΚ τον Σεπτέμβριο του 2019, μετά από οκτώ χρόνια συνολικής παρουσίας στην ομάδα (2011-14 ως αθλητής και 2014-2019 ως προπονητής).

Τον Σεπτέμβριο του 2019, μετακόμισε στην Κίνα για λογαριασμό των Ξινγιάνγκ Φλάινγκ Τάιγκερς, μιας από τις καλύτερες ομάδες της κινέζικης λίγκας, ως βοηθός του Αμερικάνου προπονητή Μπράιαν Γκούριαν. Αποχώρησε από την Κίνα στις αρχές του 2020, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, επέστρεψε στην Κίνα, αυτή τη φορά για λογαριασμό των Zhejiang Guangsha Lions στους οποίους εργάζονταν μέχρι σήμερα
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube